LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Madeleine och barnen flyger hem till Sverige utan Chris – läckta uppgifterna avslöjar

12 jun, 2024 
Enligt uppgifter till Hänt kan prinsessan Madeleine vara påväg till Sverige vilken sekund som helst.
Detta med anledning av nya uppgifter som kommit fram.
– Vi kan förvänta oss att prinsessfamiljen snart är i Sverige, säger en källa med god insyn till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Thomas Di Leva och Doggelito om kändissvenskarna – festen med prinsessan SofiaBrand logo
Thomas Di Leva och Doggelito om kändissvenskarna – festen med prinsessan Sofia

Snart går äntligen flyttlasset hem för prinsessan Madeleine, 42, och familjen som består av maken Chris O'Neill, 49, och barnen prinsessan Leonore, 10, prins Nicolas, 8, och prinsessan Adrienne, 6.

Det har tidigare rapporterats att de dock kommer flytta hem i omgångar, vilket är fullt förståeligt med tanke på hur omfattande flytten är.

– I och med att det är en rätt så stor flytt så kommer familjen komma i omgångar, med tanke på att det är ett hus som ska tömmas och så vidare. De har bott i USA i väldigt många år, så det är mycket planering, sa hovets informationschef Margareta Thorgren i en intervju med Expressen.

Prinsessan Madeleine bokad på flight hem till Sverige

Prinsessfamiljen har bott utomlands i flera år, först i New York, sedan bodde de en sväng i London. Men sedan hösten 2018 är det alltså Florida som de kallat hemma.

Annons

Planerna på att flytta hem till Sverige igen har funnits under en längre tid nu. Redan förra sommaren snackades det om att flyttlasset skulle gå. Men av olika anledningar blev det uppskjutet.

– Anledningen är varken ett migrationsärende, husförsäljningen, eller någonting sådant. Det är helt enkelt att tiden för familjen med allt som en flytt innebär, den har varit lite för kort, sa Margareta Thorgren då.

Men nu kan det vara nära. Speciellt med tanke på att Nicolas fyller nio år lördagen den 15 juni och dessutom har Madeleine fått platser ombord på ett plan.

Madeleine och Chris flyttar hem till Sverige.FOTO: Robin Utrecht / dana press
Enligt uppgifter är Madeleine påväg hem nu.FOTO: TT

”Vi kan förvänta oss att prinsessfamiljen snart är i Sverige”

Det är Expressen som tagit del av handlingar från resebolaget som Madeleine bokat sin resa med.

Annons

I dokumenten som tidningen tagit del av visar det sig att Madeleine, Leonore, Nicolas, Adrienne och deras barnflicka är bokade på ett flyg till Stockholm. Först ska de flyga med amerikanska flygbolaget United från Florida till Newark (en av flygplatserna i New York) och därifrån flyga till Stockholm med SAS.

Expressen kan också rapportera att de fått platser ombord, dessa platser ska vara i Economy class och vara väldigt långt bak i planet.

– Att ha fått platser med stolsnummer betyder att man har checkat in för sin flight och incheckningen öppnar vanligtvis mellan 24-48 timmar innan avgång, säger en källa till Hänt med god insyn i flygbranschen.

– Så av den informationen att döma kan det vara så att Madeleine är på väg hem när som helst. Vi kan förvänta oss att prinsessfamiljen snart är i Sverige, tillägger källan.

Men i bokningen saknas en person, nämligen Chris O'Neill som troligtvis åker hem vid ett senare tillfälle. Däremot kan han ha bokat en egen biljett med en annan bokningsreferens på samma plan.

FOTO: TT

Annons