LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Lögnen om Meghan Markle och prins Harry avslöjad – ilskan mot paret

10 dec, 2022 
Meghan Markle och prins Harry
Nu kan vem som helst få en inblick i Prins Harry och hertiginnan Meghans liv.
Serien om makarna som är släppt på Netflix visar sig dock väckt starka reaktioner och flertal scener sägs vara fejkade.
Läs om hur tittarna luras i serien här!
Annons
Prins Louis raseriutbrott under Elizabeths platinajubileum – se klippet härBrand logo
Prins Louis raseriutbrott under Elizabeths platinajubileum – se klippet här

Under torsdagen släpptes de tre första avsnitten av Netflix nya dokumentärserie Harry och Meghan. I programmet kommer tittarna exklusivt att få ta del av prins Harry och hertiginnan Meghan Markles liv. Under en längre tid har ett filmteam följt paret för att visa upp hur de egentligen lever.

Ilskan mot Meghan och prins Harry efter upptäckten

Det stora fokuset i Netflix-serien ska vara deras kärlekshistoria men det sägs även att makarnas konflikt med det brittiska kungahuset kommer nämnas.

Så här beskriver Netflix själva serien:

”I den här dokumentärserien beskriver Harry och Meghan med egna ord hur deras relation utvecklades, från dejtande till beslutet att lämna kungahuset”.

Serien har redan väckt starka reaktioner och kritiserats rejält runt om i världen. Journalisten Piers Morgan har bland annat uttryckt sin ilska efter att ha sett reklamfilmerna för serien, uppger Aftonbladet.

Annons

– Harry är en vilseledd bortskämd manipulerad ”brat” som för ett obevekligt ondskefullt offentligt krig mot sin egen familj, säger han till Daily Mail enligt tidningen.

Bildfusket i Netflix-serien – så luras tittarna

Något som uppmärksammats är att tittarna flertal gånger luras med ihopklippta scener som skapar en osanning. En av dessa är då när man ser en stor grupp med fotografer som trängs framför en bil. Samtidigt som Meghan säger:

– Jag insåg att de aldrig skulle skydda mig.

Hon syftar då på hovet och brister sedan ut i gråt. Men enligt Aftonbladet visar inte bilderna fotograferna som jagar Meghan utan dessa är tagna från när en av Donald Trumps tidigare advokater Michael Cohen lämnade sin lägenhet inför att han skulle avtjäna ett fängelsestraff för ekonomisk brottslighet 2019.

Det här är inte den enda bilden som används för att illustrera hur jagade Meghan och Harry är av medierna – men som egentligen är tagen från en annan situation. Enligt tidningen finns flertal exempel.

Harry och Meghan är sex delar lång. De tre första delarna släpps den 8 december och de tre sista släpps den 15 december.

FOTO: TT/Netflix

Annons