Lindarws fina present till Estelle – sen stal hon showen

Christer Lindarw är igång med sin avskedsturné efter 40 år som artist. Under söndagen fick han besök av prinsessan Estelle i publiken, som han gav en present. Sen stal hon showen – som kungliga barn ofta gör.

Christer Lindarw, 64, har underhållit i glamourvärlden i 40 år. Nu är det dags att ta farväl av artistlivet – genom en avskedsturné. Under söndagens show fick han kungligt besök då kronprinsessan Victoria, 40, dök upp med prinsessan Estelle, 5.

”Så glad att H.K.H Kronprinsessan Victoria och lilla söta Estelle hann se sista matinén idag”, skriver Christer Lindarw i ett Instagram-inlägg.

LÄS OCKSÅ: Danny Saucedos fina kärleksgest – innan han och Molly Sandén blev ett par

På bilden syns personer ur produktionen i bakgrunden, medan Christer Lindarw, Victoria och Estelle står längst fram. Och allra längst fram står Estelle och poserar med en stor lila fjäderboa – en present hon fått av Lindarw. Därmed ”stjäl hon alltså showen” – som som brukar heta när kungliga barn är allmänt gulliga.

”Och prinsessan Estelle blev jätteförtjust i fjäderboan hon fick av mig”, fortsätter han i inlägget.

Det är inte bara Estelle som är förtjust över showen och presenten – i kommentarsfältet visar fansen sin uppskattning gentemot Lindarw och hans fina gest till Estelle.

”Ett minne för livet både för Estelle och dig”, skriver en person.

”Fantastiska Christer du får ALDRIG sluta alla vill se dej igen”, skriver en annan följt av ett överflöd av emojis.

”Wow. Det är stort. Och du är störst”, skriver en tredje person som för att sammanfatta det hela, med så få – men stora ord som möjligt.

LÄS OCKSÅ: Prins Daniels känslokollaps under talet till Estelle: ”Orkar knappt prata om det”

Foto: Instagram, IBL

SENASTE NYTT!