LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Kvinna efter händelsen med prins Daniel: ”Jag hamnade i chock!”

07 feb, 2024 
AvPontus Varg
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria gjorde nyligen ett besök i Östergötland.
Nu träder en kvinna fram och berättar om mötet med prinsen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här minglar prins Carl Philip med kändiseliten på Idrottsgalan 2024Brand logo
Här minglar prins Carl Philip med kändiseliten på Idrottsgalan 2024

Kronprinsessan Victoria, 46, och prins Daniel, 50, är ofta på resande fot. Ibland är de på officiella tillställningar utomlands, men oftast reser de i Sveriges avlånga land för att utföra sina kungliga plikter och representera det svenska kungahuset.

Häromveckan reste paret till Linköping för att dels titta på Saabs flygverksamhet, där de bland annat tillverkar stridsflygplanet Jas Gripen, dels för att delta på länsstyrelsens seminarium ”Östergötland tillsammans mot brott”. På det sistnämnda mötet befann sig Motala kommuns brottsförebyggande samordnare Mannie Gustavsson samt kommunpolis Josefin Arvidsson. De pratade om samverkan i det brottsförebyggande arbetet, uppger Svensk Damtidning.

”Jag hamnade i chock, jag fattade inte att det var sant”

Att få tillbringa tid med Victoria och Daniel är en händelse få förunnat, så när Mannie Gustavsson fick frågan om hon ville närvara på mötet var svaret självklart:

Annons

– Jag hamnade i chock, jag fattade inte att det var sant. Vadå, har lust? Det är klart att jag vill! Det här är ju fantastiskt!, säger Mannie till Motala Vadstena Tidning.

Efter arbetsdagen på Linköpings slott hade Mannie bara positiva saker att säga om kronprinsessparet.

– Victoria och Daniel är väldigt intresserade och kunniga. De ställde jättebra frågor och var nyfikna. Det var en fantastisk eftermiddag, säger hon till tidningen.

Mannie och Jennie fick även fotograferas med Victoria och Daniel, en bild som visades upp Motala kommuns Facebook-sida.

– De tog sig tid och det var ingen stress. De sa några ord och var väldigt avslappnade.

Under dagen i Linköping var Victoria som vanligt elegant klädd i ett rutigt kostymset från By Malina i grått. I samma ton bar hon en elegant axelväska, från det lyxiga franska modehuset Yves Saint Laurent, och matchande gråa mockaboots.

Victoria i sitt snygga set!FOTO: Jonas Ekströmer/TT

Att köra på monokromt verkar vara Victorias grej 2024 – vi såg ju henne nyligen i en liknande outfit i vinröd tappning, skriver Svenska Damtidning.

Det som stack ut mest var det maffiga kedjehalsband som prydde Victorias hals. Det ser ut att bestå av sex diamantprydda länkar. Men sanningen är en annan. Kedjan från H&M är gjord av återvunnen zink, och "diamanterna" är strass gjorda av glas. Nypriset gick på 700 kronor, ett smycke Victoria har ägt det i flera år.

FOTO: TT

Annons