Artikeln innehåller reklamlänkar

Kungligheternas oväntade möte under resan – se bilderna här

Drottning Silvia, kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle i Wien

Prinsessan Estelle, kronprinsessan Victoria och drottning Silvia tillbringade helgen tillsammans i Wien. Semesterbilder från resan visar ett glatt gäng under ett oväntat möte på stan.

I helgen var tre generationer kungliga kvinnor på besök i Österrikes huvudstad Wien. Drottning Silvia, 75,  kronprinsessan Victoria, 41 och prinsessan Estelle, 7, var alla på plats för en ledig vårhelg fullproppad med sightseeing, något Svensk dam var först med att skriva om.

Gänget besökte bland annat Tiergarten Schönbrunn, vilket är världens äldsta ännu existerande djurpark. En bild på djurparkens Facebook-sida visar att kvinnorna hade en riktigt härlig dag med djuren.

”Ert besök var en stor ära”, skriver man intill bilden på familjen i sällskap av en giraff.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Platsen var troligtvis en riktig dröm för 7-åriga Estelle, som ofta beskrivs av hovet som en nyfiken prinsessa, då hon hade möjlighet att även bekanta sig med bland annat zebror, elefanter, leoparder och pingviner.

Det var i fredags som kvinnorna åkte till Österrike och varken Silvia eller Victoria hade några kungliga uppdrag inplanerade under dagen. På lördagen besökte de Spanska ridskolan, vilket är en högklassig ridakademi i Hofburg, i Wien. Zoo-utflykten ägde rum på söndagen.

Kronprinsessan Victorias oväntade möte i Wien

Samtidigt som den kungliga trion tillbringade en helg i Österrike var kung Carl XVI Gustaf, 72, på besök i Sydkorea. Under sin tid där var kungen bland annat på scoutmöten i Seoul. Under lördagskvällen närvarade kungen vid en galamiddag där han höll tal. Resan avslutades sedan med att kungen deltog i scoutaktiviteter.

Men det är ändå prinsessan Estelle, kronprinsessan Victoria och drottning Silvias resa som har fått mest uppmärksamhet av de kungliga fansen. Detta efter att lillsessan och mamma Victoria stötte på ett tjejgäng på möhippa i Wien.

De härliga bilderna från tillfället visar när Estelle köper chokladmarshmallows från en bruden. Prinsessan Estelle ser ut att vara väldigt fascinerad av sällskapet samtidigt som kronprinsessan leende betalar för dotterns snacks.

För drottning Silvias del blev resan kortvarig då hon redan under måndagen närvarade vid en informationskonselj på slottet tillsammans med kungen.

Se mer av det oväntade mötet i bildspelet nedan:

Prinsessan Estelle och kronprinsessan Victoria stötte på ett tjejgäng på möhippa i Wien.

Kronprinsessan köpte godis till sin dotter.

Både mor och dotter såg ut att ha kul under det oväntade mötet på stan.

Tillsammans med drottning Silvia besökte de även ett zoo i Wien.

LÄS MER: Hovet visar privata kärleksbilden på Victoria och Daniel

LÄS MER: Efter händelserna – nya anmälningar mot Estelles skola

FOTO: Sonja Lorek / danapress, Facebook

SENASTE NYTT!