Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Fansen jublar efter nya bilden på prins Nikolai: ”Åh herregud”

30 mar, 2019 
Lina Arvidsson
Prins Nikolai
Danska prins Nikolais modellkarriär går framåt med stormsteg. Nu pryder den danske 19-åringen omslaget för Vouge.
Annons

Danska prins Nikolai, 19, tar världen med storm i och med att hans karriär som modell tagit fart. Prins Nikolai är son till prins Joachim och grevinnan Alexandra.

Det var för ungefär ett år sedan som prins Nikolai gjorde sin första internationella modevisning för Burberry under London Fashion Week. Sedan dess har karriären tagit ytterligare fart efter att han skrivit modellkontrakt med agenturen Scoop Models och gått på catwalken som modell för märket Dior.

Nu har prins Nikolai tagit ytterligare ett steg upp i sin modellkarriär. Han pryder nämligen omslaget för senaste numret av modetidningen Vogue – i Ukraina.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På omslaget går att läsa: “Nikolai – Prince of Denmark

Prins Nikolai spås en framtid som modell

På ukrainska Vouges Instagramkonto visar man stolt upp bilden.

Omslaget av månadens nummer pryds av den 19-årige prins Nikolai, den sjätte i ordningen som kandidat till danska tronen“, lyder texten på Instagram.

Annons

Prins Nikolais modellagentur har tidigare sagt att man tror att han väntas få en strålande framtid som modell.

– Precis som alla andra unga modeller tycker han det är roligt att göra visningar. Han är ung och det är kul att komma ut och visa upp sig, har direktören för Scoop Models, Bente Lundquist, sagt till tidningen BT tidigare.

Han fortsatte:

– Prinsen är en intelligent ung man som vet vad han vill.

I kommentarsfältet till inlägget är det tydligt att många tycker att prinsen har blivit en riktig godbit.

”Vacker. Så stolt att han är vår prins”, skriver en person.

”Åh herregud”, skriver en annan.

I och med att prinsen lånat sitt ansikte till Vouge följer han i spåren av flera andra, trendsättande kungligheter, så som prinsessan Dianaprinsessan Caroline av Monaco och hennes dotter Charlotte Casiraghi.

FOTO: Chris Christophersen/TT, FRANCK ROBICHON/TT, Instagram

Annons