LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Kronprinsessan Victorias vågade klänning på Polarpriset – chockar alla

23 maj, 2023 
Kungafamiljen glänste på röda mattan på Polarpriset 2023.
Någon som stack ut var kronprinsessan Victoria, som chockade alla med sin neonkreation.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här anländer kungafamiljen till Polar Music PrizeBrand logo
Här anländer kungafamiljen till Polar Music Prize

Den 23 maj hålls Polarpriset på Grand Hotel i Stockholm, där två eller fler pristagare belönas för att fira musik i alla dess olika former. Några på den kändistäta gästlistan är vår kära kungafamilj. Förra året var kung Carl Gustaf, drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prins Carl Philip på plats under ceremonin.

Så såg kungafamiljen ut på Polarpriset 2023

Detta år var inget undantag. På röda mattan dök kung Carl Gustaf upp sida vid sida med drottning Silvia, båda strålade i sina outfits för kvällen. Drottning Silvia bar en blommig klänning i svart och guld kvällen till ära, även en fantastisk blombukett.

Drottning Silvia, kung Carl Gustaf

En annan som hade gått i samma spår som drottningen var prinsessan Sofia, det sken om henne i en blommig klänning i vitt och även hon bar på en blombukett. Hennes sällskap var självklart prins Carl Philip.

Annons
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip

Men det fanns en medlem i kungafamiljen som chockade på röda mattan – nämligen kronprinsessan Victoria. Hon dök upp i en neonfärgad-klänning som verkligen stack ut från mängden och även hon bar på en blombukett.

Kronprinsessan Victoria på Polarpriset
Annons

Därför saknades prins Daniel på Polarpriset 2023

Prins Daniel lös med sin frånvaro under kvällen då han har andra åtaganden. Han ska nämligen vara på plats på SM i Ung företagsamhet samt finalen och prisutdelningen av SvD Affärsbragd.

Hovet har tidigare bekräftat för Hänt angående prinsens frånvaro.

"Som ni ser i kalendern närvarar Prins Daniel vid SM i Ung företagsamhet samt utdelning av SVD Affärsbragd i morgon, vilket äger rum samtidigt som Polarpriset", skriver hovet.

FOTO: TT

Annons