TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Kronprinsessan Victorias stora sorg

09 maj, 2020 
https://image.hant.se/image-4978193?imageId=4978193&width=1320&height=689
Linnea Lundgren
Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har några tuffa månader bakom sig.
Nu stoppas de från att visa sin kärlek till varandra.
Annons
Hovets tystnad efter kritiken mot kronprinsessan Victorias beslutBrand logo
Hovets tystnad efter kritiken mot kronprinsessan Victorias beslut

För kronprinsessan Victoria och prins Daniel väntar en av de mest  betydelsefulla dagarna på året runt hörnet. Paret firar nämligen sin 10-åriga bröllopsdag i år. Men det nuvarande coronaviruset har satt käppar i hjulet för ett stort firande. Nu tvingas Victoria och Daniel att tänka om när det kommer till den stora kärlekshyllnigen för varandra.

Ingen har i dagsläget kunnat undvika att höra om hur Coronaviruset har vänt upp och ner på hela världen. Nästan alla stora firanden och publika sammankomster har uteblivit den senaste tiden. Allt detta för att minska smittspridningen i samhället. Detta drabbar givetvis även kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

De kommer inte kunna uppmärksamma deras speciella dag på samma sätt som tidigare. Men om vi känner kronprinsessparet rätt hade de säkert planerat att fira dagen tillsammans med familjen och de närmsta vännerna. Victoria älskar nämligen att spendera tid med släkt och vänner på deras slott i Haga. Både hon och maken Daniel uppskattar tillställningar över generationsgränser.

Annons

Föräldrarna tvingas stanna hemma

Bröllopsdagen hade varit en tillställning då även Ewa och Olle Westling hade lämnat deras hem i Ockelbo för den resa till den kungliga huvudstaden. Hade det varit andra tider hade sjävklart även kungaparet varit på plats.

Men både kungaparet och paret Westling befinner sig i riskgruppen. Detta eftersom de alla är över 70 år. Därför måste de minska sina sociala kontakter och det är helt uteslutet att de skulle fira bröllopsdagen tillsammans med kronprinssesparet.

Systern Madeleine kommer inte heller

Det är inte bara de äldre i familjen som inte kan fira kronprinsessparet i år. Victorias egen syster Prinsessan Madeleine kan inte heller fira bröllopsdagen med paret. Hon befinner sig för tillfället i karantän med sin familj i Florida. Det innebär att hon inte får resa till Sverige i dagsläget.

Annons