ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Kungens okända relation till TV4-profilen avslöjad – bilderna visar

28 apr, 2022 
Kung Carl Gustaf
I Karl Fredrik på Österlen visar det sig att Karl Fredrik Gustafsson har en speciell relation till kungen.
– Jag fick den stora äran, säger TV4-profilen.
Annons
Kungens stora rädsla för TV4-profilen Karl Fredrik GustafssonBrand logo
Kungens stora rädsla för TV4-profilen Karl Fredrik Gustafsson

Äntligen är Karl Fredrik Gustafsson, 36, tillbaka i rutan med tv-programmet Karl Fredrik på Österlen som spelas in på den vackra 1600-talsgården Eklaholm på Österlen. Som vanligt delar Karl Fredrik med sig av spännande projekt och festliga inredningstips. Det bjuds även på god mat och såklart en hel del blommor.

Karl Fredriks relation till kungen

Något som tittarna får ta del av under våren är att Karl Fredrik har vänner över hela Sverige. Han visar sig till och med ha en slags relation till kung Carl Gustaf, 75.

Karl Fredrik har nämligen fått äran att motta ett diplom av självaste kungen.

– Jag fick den stora äran att inreda och dekorera ett utav växthusen på Solliden hos kungen och drottningen, berättar Karl Fredrik i Karl Fredrik på Österlen.

Annons

Han tar emot diplomet på ett spännande sätt – när han sitter i bilen! Hur? Genom ett Facetime-samtal.

– Det är väl inte du som kör?, frågar kungen när han ser att Karl Fredrik sitter i en bil. Varpå Karl Fredrik försäkrar om att han endast är passagerare.

Kungen fortsätter:

– Jag vill dela ut ett diplom som tack för att du ville vara här och ställa upp och genomföra hela den här tillställningen med ditt fina växthus.

Karl Fredrik har FaceTime-samtal med kungen
Karl Fredrik vinkar till kungen i telefon.

Karl Fredriks ord om bröllopsplanerna med Petter Kjellén

Karl Fredrik och sambon Petter Kjellén, 39, har varit förlovade i ett år. Nu avslöjar Karl Fredrik för Hänt hur bröllopsplanerna ser ut!

– Vi har ettårig förlovningsdag på söndag! Vi hade ju tänkt kanske redan till sommaren, men Petter fyller ju 40 nu i maj, så då ska vi ha en stor fest, 150 inbjudna gäster, säger Karl Fredrik till Hänt i en intervju. Han fortsätter:

Annons

– Nästa år, då fyller ju Eklaholm 100 år, då är 100 år sen Eklaholm boningshuset byggdes. Gården är ju äldre, från 1600-talet. Så då kommer vi ha 100-årsfest och sen året därpå tänker vi, då gifter vi oss! 2024 så det är nog ett par år kvar, men vi tänker att vi får njuta här nu av att vara förlovade och allt det fina med det.

Vad är tankarna kring bröllopet?

– Sen kan vi verkligen planera ett hej dundrandes bröllop med ett par hundra gäster och Bindefeld får hjälpa till och fixa och greja och planera. Och så gärna i Italien där så att vi kan festa på ordentligt och helst tre dagar också, säger Karl Fredrik till Hänt och avslutar med:

– Men jag tänker att vi kommer ha en kärleksfull tid fram tills dess och njuta av att vara förlovade också.

Karl Fredrik på Österlen sänds på torsdagar klockan 21.00 på TV4 och finns då även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: Suvad Mrkonjic/TT

Annons