ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Hovets besked om Chris O'Neill efter mystiska tystnaden

17 aug, 2022 
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine blir alltid en snackis när hon kommer hem till Sverige under sommaren.
Men maken Chris har lyst med sin frånvaro.
Nu svarar hovet.
Annons
Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessaBrand logo
Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessa

Det hör till vanligheterna att kungafamiljen spenderar en hel del tid tillsammans under sommaren. Även Prinsessan Madeleine som till vardags är bosatt i Florida, USA, med sin man Chris O'Neill och sina barn – prinsessan Adrienne, prins Nicloas och prinsessan Leonore tillbringar stora delar av sommaren hemma i Sverige.

Årets sommar måste minst sagt varit speciell för kungafamiljen då de äntligen fick spendera tid tillsammans igen efter pandemin som gjort det svårt att resa. En hel del tid har tillbringats på Solliden på Öland där de bland annat firat kronprinsessan Victoria med dunder och ståt.

Någon som däremot inte alls synts särskilt mycket är Chris O'Neill.

Annons

Prinsessan Madeleines återförening med kungafamiljen

Att resan över atlanten under somrarna för att återförenas med resten av familjen ligger prinsessan Madeleine lite extra varmt om hjärtat kan man förstå. Hon har berättat om glädjen att vara tillbaka i Sverige i en intervju med Expressen.

– Vi är så glada. Vi ser framemot en lång sommar i Sverige, det är det bästa som finns. Vi har alla längtat efter att få komma hem till Sverige, så vi är väldigt glada över att vara på plats, säger Madeleine och fortsätter:

– Vi ser framemot en härlig sommar i Sverige. Det känns skönt, man kan inte alltid ta sånt för givet längre, efter covid och när man inte har kunnat åka hem. Man uppskattar verkligen varje dag att få vara här.

Därför syns inte Chris O'Neill till

Men varken de två döttrarna eller maken Chris har synts i media under sommarens besök i Sverige. I ett sms till Hänt förklarar Margareta Thorgren, hovets informationschef, att de själva valt att hålla sin semester privat och fokusera på att träffa vänner och familj.

Familjen har varit i Sverige för att träffa familj och vänner privat” skriver Margareta.

Hon berättar även att familjen nu återvänt hem till USA.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons