Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Hovets avslöjande om Estelles skolstart – och häpnadsväckande detaljen bakom

18 maj, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Prinsessan Estelle börjar förskoleklass den 21 augusti på Campus Manillas grundskola på Djurgården i Stockholm.
Nu är det officiellt! I höst börjar prinsessan Estelle i förskoleklass. Prinsessan kommer att gå på Campus Manillas grundskola, på Djurgården i Stockholm.
Annons

I år fyllde prinsessan Estelle 6 år, och därför väntar en spännande höst med skolstart! I Sverige har vi nämligen numera skolplikt från sex års ålder.

Idag kom pressmeddelandet om att prinsessan Estelle kommer att börja på Campus Manillas grundskola på Djurgården i Stockholm. Skolstarten är den 21 augusti, vilket är exakt samma datum som mamma kronprinsessan Victoria, 40, började grundskolan. Kronprinsessan gick dock i  Smedslättsskolan i Bromma och började ettan 1984.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Campus Manillas grundskola är en väldigt omtyckt skola och enligt en en källa med insyn i svenska kungafamiljen ska flera av kronprinsessans vänner ha valt den skolan till sina barn.

– Campus Manilla är otroligt populär bland kungabarnens vänner nu. Den är vad Carlssons skola var en gång i tiden, säger personen till Svensk Damtidning.

I samband med pressmeddelandet om prinsessan Estelles skolstart släpper hovet också nya bilder på Estelle och lillebror prins Oscar, 2.

Se bilder på Estelle genom åren här:

FOTO: Linda Broström, Kungahuset

Annons