ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Hovet uttalar sig om Madeleine och Chris – efter nya bilderna

16 nov, 2023 
PRINSESSAN MADELEINE, CHRIS O'NEILL
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill hör utan tvekan till de mer anonyma delarna av den svenska kungafamiljen.
Men nu får de ett helt eget inlägg – nu uttalar sig Hovet om anledningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappenBrand logo
Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappen

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har de senaste åren levt i skymundan för svenska folket – av den enkla anledningen att de bor i Florida, USA. Men detta är ju på väg att ändras.

Tidigare i år stod det klart att Madeleine med familj planerar en flytt hem till Sverige. Flytten skulle ha ägt rum i augusti 2023. Men senare kom nya bud; flytten är uppskjuten på grund av oklara omständigheter.

Hur som helst så är det nu ett faktum att prinsessparet börjat synas allt mer i sammanhang med kungahuset.

Nya bilden på prinsessan Madeleine – hör inte till vanligheterna

I ett nytt inlägg på hovets Instagram kan de nu nämligen lägga upp en bild på prinsessan Madeleine och Chris O'Neill tillsammans med ambassadören Urban Ahlin. Det hör inte till det vanliga att Madeleine syns till på det Instagram-kontot om hon inte är i Sverige.

Annons

”Tidigare i veckan närvarade Prinsessan Madeleine och herr Christopher O’Neill vid en middag för de amerikanska Nobelpristagarna. Ambassadör Urban Ahlin stod värd för middagen som hölls i ambassaden i Washington.”, skriver kungahuset till den nya bilden.

Middagen för de amerikanska Nobelpristagarna arrangerades av den svenska ambassaden i Washington D.C, USA.

”Tillsammans med National Academy of Sciences arrangerar Sveriges ambassad årligen ett forskningssymposium, Nobel Prize Symposium. Vid symposiet närvarar årets Nobelpristagare och fokus är pristagarnas insatser för ”mänsklighetens största nytta”.”, skriver hovet på sin hemsida.

Prinsessparets roll i det hela var att närvara vid ceremonin som sedan avslutades med en galamiddag.

”Symposiet avslutades med en galamiddag i House of Sweden där Prinsessan Madeleine och herr Christopher O'Neill närvarade för att uppmärksamma Nobelpristagarna.”, skriver hovet.

Annons

Prinsessan Madeleine skeptisk till barnflicka

Det är några timmars flygresa mellan Washington och Florida, det är fortfarande oklart om barnen Leonore, Nicolas, och Adrienne var med. Men troligtvis var de kvar hemma i Florida med barnvakt.

Prinsessan Madeleine är annars skeptisk till att ha en "nanny", en åsikt hon delar med sina syskon. Både prins Carl Philip och kronprinsessan Victoria är nämligen väldigt måna om att ta hand om barnen själva.

Nyligen berättade Madeleine att Chris tycker att hon ska överlåta vissa saker till en barnflicka.

– Men nej, jag vill vara den som tar hand om mina barn. Jag saknade det själv, och jag tror att det gäller min syster och bror också, de är väldigt hands-on med sina barn, sa Madeleine hon om beslutet.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, Frank Rollitz/SCHNEIDER P/SIPA/Shutterstock

Annons