ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Hon är kvinnan bredvid prins Carl Philip – nya bilderna visar

30 sep, 2023 
Nyligen närvarade prins Carl Philip på bokmässan i Göteborg då han invigde barnområdet.
Men vem var kvinnan som syntes bredvid prinsens sida under invigningen?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Bergs möte med kungen: ”Jag smiter nu”Brand logo
Carina Bergs möte med kungen: ”Jag smiter nu”

Sommaren är slut och schemat är fullspäckat för våra svenska kungligheter. Nyligen var det dags för prins Carl Philip att besöka årets bokmässa i Göteborg. Prinsen var där för att inviga det nya barnområdet och hans fokus var på att öka respekt och förståelse för personer med dyslexi.

– Det är glädjande att fler barn läser, men vi ska förbättra det ännu mer.

– Jag hoppas att Bokmässan fortsätter vara en viktig mötesplats för alla oss som värnar om läs- och skrivfrågor, för oss själva och för våra barn, och för deras framtid, sa prinsen till SVT.

Därför saknades prinsessan Sofia på bokmässan

Kungligheten fick dock besöka bokmässan själv utan sin käresta prinsessan Sofia. Då Sofia knappt har några uppdrag under september och oktober. Om man ska utgå från den kungliga kalendern har hon bara ett sammanträde den 3 oktober på agendan, skriver Svensk dam.

Hovets informationschef Margareta Thorgren har uttalat sig om detta innan till tidningen. Då sa hon att Sofia jobbar med en hel del annat som inte syns i kalendern.

Annons

– Det vi lägger ut i kalendern är inte allt som Sofia gör utan hon jobbar hela tiden med sin stiftelse och andra projekt i kombination med att hon tar hand om sina små barn.

– Men det är inget som läggs ut i den officiella kalendern utan det är ett pågående arbete.

Hon är kvinnan bredvid prins Carl Philip

Flera bilder togs under invigningen och på prins Carl Philip. På vissa av bilderna kunde man skymta en kvinna bredvid prinsen och även på prinsparets Instagram har hon dykt upp.

Annons
Kim Waller med prins Carl Philip.
Annons

Så vem är hon egentligen?

Jo nämligen Kim Waller som är generalsekreterare på prinsparets stiftelse.

”Det var en fantastisk dag”, skriver hon till Hänt.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT

Annons