LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Hollywoodstjärnans ord om prinsessan Madeleine – efter mötet på festen

05 okt, 2017 
AvJoakim Almén
Hollywoodstjärnan Malin Åkerman och prinsessan Madeleine träffades på Madde och drottning Silvias årliga välgörenhetsgala i New York. Nu berättar Åkerman om mötet med prinsessan: – Hon är en helt vanlig tjej, säger hon till Hellomagazine.
Annons

Det var tidigare i veckan som svenska Hollywoodstjärnan Malin Åkerman, 39, närvarade på drottning Silvia, 73, och prinsessan Madeleine, 35, årliga ”Thank You”-välgörenhetsgala i New York.

I samband med galan passade amerikanska sajten Hellomagazine på att prata med Malin Åkerman om mötet med de svenska kungligheterna.

– Det är så jordnära. De är en så älskvärd familj, kommenterar Malin Åkerman den svenska kungafamiljen och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Prinsessan Madeleine är underbar och faktiskt en helt vanlig tjej, som är är lite mer balanserad än de flesta av oss. Hon är bra. En riktigt cool tjej.

Syftet med Childhood foundations årliga ”Thank You”-gala är att samla in så mycket pengar som möjligt till förmån för utsatta barn. Men, kostar det så smakar det –  gästerna hade betalat upp mot 800 000 kronor för att få njuta av galan.

Galan hölls på restaurang Cipriani på Broadway, och bland de celebra gästerna märktes Sofia Hellqvists mentor Barbro Ehnbom, Efva Attling, Eva Dahlgren, Anine Bing, Johan ”Stakka Bo” Renck med frun Elin Renck och supermodellen Kelly Gale.

Se bilder från den kändistäta galan här:

Foto: IBL

Annons