Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Hemliga detaljen under bröllopet – Harry och Meghans fina hyllning till Diana

19 maj, 2018 
AvEmelie Tholin
Så hyllade prins Harry och Meghan prinsessan Diana på bröllopet
Vita trädgårdsblommor och smekmånad i Afrika. ”Mamma Diana skulle älskat Meg”, säger prins Harry.
Annons

Förberedelserna inför helgens prinsbröllop har varit enorma. Det är inte bara Meghan Markles, 36, brudklänning, som enligt uppgifter kostar 1,2 miljoner kronor, som det lagts en förmögenhet på.

Landets bästa florister har jobbat stenhårt med det storslagna blomsterarrangemanget som pryder St Georges Chapel där vigseln äger rum. Enligt tidningen People har man arbetat med vita trädgårdsblommor – vilket var bortgångna Dianas absoluta favoritblommor. Prins Harry och Meghan är även förtjusta i pioner och i början av det blivande parets förhållande skickade prins Harry både vita trädgårdsblommor och pioner till sin älskade Meghan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Diana skulle älskat Meg. De skulle troligtvis ha blivit bästa vänner, har Harry i intervjuer.

Förutom valet av blommorna har prinsen även hyllat sin mamma Diana genom att använda två diamanter från Dianas personliga samling till att smycka Meghans förlovningsring.

Annons

– Eftersom jag inte kan träffa Harrys mamma är det väldigt viktigt för mig att känna att hon ändå är en del av oss, har Meghan berättat i intervjuer.

Den största stenen på Meghans förlovningsring kommer dock från Botswana, eftersom brudparet har så fina minnen från sin första kärlekssemester som just gick till södra Afrika sommaren 2016. Då hade paret bara känt varandra ett par månader. När Harry bestämde sig för att fria köpte han en stor diamat från Botswana.

Det är också till Afrika som parets smekmånad bär av till, men denna gång har de valt Namibia – som förutom safarin även är känd för sina milslånga stränder och stjärnklara himmel. Namibia är ett av de minst förorenade länderna i världen och därför är stjärnhimmelen så klar.

Det blir nog skönt för det nygifta tu att lämna England och bröllopshysterin bakom sig och inleda sitt nya liv – som äkta makar.

FOTO: Ibl, Stella

Annons