TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Här visar Sofia upp resultatet av skönhetsingreppet

09 dec, 2016 
Lina Linnros
Hänt har tidigare skrivit om prinsessan Sofias kommande skönhetsingrepp. Nu är det färdigt och Sofia visar stolt upp hur resultatet blivit.
Annons

Prinsessan Sofia, 32, har haft komplex för sina tänder, närmare bestämt hålrummet mellan sina två framtänder. Hänt har tidigare skrivit om hur hon har använt en modern nästan osynlig tandställning som kallas Invisalign för att få bukt med problemet. Nu kan man tydligt se resultatet av tandregleringen som uppges kosta mellan 50 000 och 70 000 kronor.

När prinsessan deltog under Sjukvårdens ledarskapsdag på Nobel Forum i veckan visade hon glatt upp sin nya tandrad.

sofia-tander
Då 2015 visar Sofia motvilligt upp sitt smajl. Nu 2016 ler on mer än någonsin.

Enligt en uppgiftslämnare till Stoppapressarna är prinsens fru lättad:

– Hon tycker det är oerhört skönt och är lättad. Sofia är ju alltid i fokus och nu kan hon le sitt allra bredaste och sötaste leende utan att få ångest, förklarar en initierad uppgiftslämnare.

Det är inte första gången prinsessan väljer att skönhetsoperera sig. Hon har genomlidit smärtsamma och långdragna laserbehandlingar då hon valt att bleka bort en tatuering på höger arm.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons