TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Här dyker prins Daniel upp – mitt under Hellenius klockrena imitation

13 okt, 2017 
AvHanna Svärd
TV4-programledaren David Hellenius är både känd för sina roliga Instagram-videos och för sin förkärlek till att driva med kungafamiljen. I en ny video hånar han nu prins Daniel med en imponerande imitationsprestation.
Annons

TV4-profilen David Hellenius gick under en period även under namnet prins Carl Philip, då han tillsammans med Christine Meltzer och Peter Magnusson gjorde sketcher där de härmade kungafamiljen. Men nu var det ett tag sedan trion fick svenska folket att skratta på våra kungligheters bekostnad. Något som David Hellenius tar igen.

Men nu är det inte Carl Philip det handlar om, utan den här gången är det prins Daniel som blir utsatt. Under förra veckan publicerades en video på prinsen där han tillsammans med prinsessan Estelle vill uppmana barn att röra på sig. Videon inleds med att prins Daniel i en något stel position förklarar varför det är viktigt att barn leker och rör på sig i vardagen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är inte alltid så lätt att alltid få till det. Men ett sätt är att gå ut med sina barn, då blir det per automatik att barnen rör på sig mer, tipsar Daniel.

Samtidigt visar han en hinderbana som han gjort tillsammans med sin dotter, prinsessan Estelle, 5.

Annons

Sedan ger Estelle järnet genom hinderbanan, hon hoppar med stort engagemang över hindren och lyckas även med en storstilad kullerbytta. Sen är det pappa Daniels tur.

Och denna halvstela video var inte David Hellenius sen med att snappa upp. På sin Instagram har han publicerat en video där han tillsammans med sin son Leo, gör en parodi på prins Daniels video med Estelle.

– Visste ni att barn och ungdomar bör röra sig minst 60 minuter om dagen. Det kan ju vara svårt att få till, men jag och min son Leo brukar gå ut i skogen och hoppa sån här hinder bana och det ska vi göra nu. Nu ska vi visa, hoppa, titta vad kul, säger programledaren med en entonig stämma samtidigt som Leo svarar med att protestera mot att hoppa över de små pinnar till hinder som David Hellenius satt upp.

Annons

– Hoppa nu! Prins Daniel gjorde ju det och alla klappade händerna och tyckte det var jättemysigt, säger David Hellenius och fortsätter:

– Titta vad kul barnen tycker det är när man är tillsammans. Studs och hopp med barn.. säger Hellenius innan han blir avbuten av självaste prins Daniel som vandrar in i bild.

– Vad håller ni på med nu? har du börjat härma mig igen?! inflikar prinsen.

– Nu ska vi går hem och äta 500 gram frukt och grönt, avslutar David Hellenius.

– Det blir bra, svarar prinsen kort och gott.

Foto: Instagram, IBL, Kungahuset.se

Annons