ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Frågan om prins Julian som hovet vägrar svara på – kungahusets doldis

22 mar, 2022 
prinsessan Sofia och prins Carl Philip prins Julian
Snart fyller prins Julian ett år gammal, vilket betyder att det snart är slut på prinsessan Sofias mammaledighet.
Vad händer sen?
Annons
Här skakar prästen prins Julian under dopet – se det omtalade klippetBrand logo
Här skakar prästen prins Julian under dopet – se det omtalade klippet

Förra året föddes den senaste kungligheten i svenska kungafamiljen – prins Julian. Det var en stolt mamma prinsessan Sofia, 37, och en stolt pappa prins Carl Philip, 42, som då blev trebarnsföräldrar.

Men svenska folket har inte fått se mycket alls av lillprinsen.

Prins Julian – kungahusets doldis?

Prins Julian har blivit lite av kungahuset doldis. Sedan han föddes den 26 mars förra året har han bara synts till i det offentliga ljuset ett fåtal gånger. Nu senast hängde lillprinsen med pappa prins Carl Philip på Vasaloppet den 6 mars. De åkte såklart inte Vasaloppet, utan prinsarna besökte kontrollen i Evertsberg och prins Julian satt i en barnbärstol kombinerad med ryggsäck på pappas rygg.

Annons

Innan detta tillfälle har inte prins Julian synts till i det offentliga ljuset sedan sitt egna dop som gick av stapeln i mitten på augusti förra året.

Tiden kan verkligen gå fort ibland! Det finns det nog två föräldrar som ska skriva upp på i alla fall?

Prins Carl Philip med prins Julian på ryggen
Prins Carl Philip med prins Julian på ryggen.

Hovets ovissa svar om prins Julians förskola

Prins Julian fyller ju snart ett och prinsessan Sofias mammaledighet börjar lida mot sitt slut. Var ska prins Julian befinna sig om dagarna när det börjar bli dags för förskola?

”Vet ej”, skriver hovets informationschef Margareta Thorgren till Hänt i ett meddelande.

Om det är någon som borde ha koll på prins Julians framtida förskola, förutom föräldrarna prinsessan Sofia och prins Carl Philip, så är det väl ändå hovet?

Det verkar som att framtiden får utvisa vilken förskola som prins Julian ska gå på, för det är något som hovet inte uttalar sig något specifikt om för tillfället.

FOTO: Henrik Hansson/TT, Erik Simander/TT

Annons