Första bilderna från Meghan Markle och prins Harrys nya hem

Första bilderna från Meghan Markle och prins Harrys nya hem
Sen november har det pratats om prinsparets flytt till Frogmore Cottage. Nu är jättevillan färdigrenoverad, redo för en bebis och prins Harry och Meghan Markle har precis flyttat in. Här är de första bilderna på deras nya hem.
Annons

Redan i slutet av november gick Kensington Palace ut med ett pressmeddelande om prins Harry, 34, och Meghan Markles, 37, flytt till deras nya bostad Frogmore Cottage i Windsor:

”Hertigen och hertiginnan av Sussex kommer flytta till Frogmore Cottage i Windsor tidigt nästa år i samband med att de förbereder sig för välkomnandet av deras första barn”.

Frogmore Cottage har hela tio rum och prinsparet har fått egendomen som en gåva av drottning Elizabeth, 92. Men lyxrenoveringen av det stora huset har dragit ut på tiden. Mycket på grund av att det tidigare varit uppdelat i fem delar där slottspersonalen har bott.

Annons

Nu är allt till sist färdigt och strax före helgen rapporterade sajten People att Harry och Meghan officiellt har flyttat ut från Kensington Palace och in i deras nya hem i Windsdor vilket numera bland annat rymmer både en nybyggd barnkammare, ett gym och en yogastudio.

Annons

Med all press som kommer med att välkomna en kunglig bebis till världen tycker prinsparet det känns skönt att ha en fristad för sin lilla familj.

– Det här är en väldigt lycklig tid för Meghan och Harry. Det här barnet har fört de ännu närmare varandra, säger en källa till People.

Och det kan vara lugna med att de kommer att få vara ifred i sitt nya lyxiga hem. Egendomen har nämligen hela har 35 hektar tillhörande inhägnad mark. Längs hela staketen och stängslen kring den är ett antal övervakningskameror installerade för prinsparet ska känna sig helt säkra. Och det är en bra bit upp till huset från grindarna. Så någon insyn från nyfikna fans eller journalister behöver de inte heller oroa sig för.

Promenera under mullbärsträden

En källa i prinsparets närhet säger till People att de innan de slutligen flyttade in lät göra ett par sista små justeringar, som att bygga in bokhyllor i alkover och skräddarsy de sista små delikata detaljerna i köket och matsalen.

En av Harrys kompisar avslöjar också att prinsen planerar att ”bjuda på en hel del underhållning” i sitt hem, bland annat stora jaktfester.

Meghan och Harry har dessutom ett par nya kungliga grannar, inga mindre än drottning Elizabeth och hennes make prins Philip, 97. Slottet Windsor som ligger strax i närheten är nämligen en av monarkernas primära bostäder.

– Tomten har den mest fantastiska promenad under mullbärsträden där vi brukade plocka mullbär till prins Philips mullbärsgin, säger en tidigare anställd vid hovet.

Han fortsätter:

– Och när drottningen är där på söndagsmiddagarna är det bara fem minuters promenad för Harry uppför backen för en kopp te med farmor på slottet. Det är underbart.

Annons

Så ser Frogmore Cottage ut

Här är de första bilderna på Frogmore Cottage efter renoveringen:

FOTO: TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…