Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Första bilden på kronprinsessan Mette-Marit efter mystiska operationen

09 apr, 2018 
Malin Ljung
Efter att hovet meddelade att Mette-Marit skulle behöva genomgå ett mindre kirurgiskt ingrepp har kronprinsessan inte synts till. Nu kan dock den första bilden på över en månad ha puplicerats på den norska kungligheten.
Annons

Den norska kronprinsessan Mette-Marit, 44, har inte setts till på en månad. Orsaken är att hon för tre veckor sedan hastigt tvingades genomgå ett kirurgiskt ingrepp, något den norska hovet meddelade på ett högst mystiskt vis. De hänvisade till att Mette-Marit haft problem med hälsan under en tid och skulle göra ett mindre kirurgiskt ingrepp. Därefter skulle hon vara sjukskriven fram till påsk.

Sedan dess har det varit mer eller mindre knäpptyst om kronprinsessans tillstånd, med undantag från ett pressmeddelande som avslöjade att kronprinsessparet kommer besöka Estland, Lettland och Litauen i slutet av april.

Nu uppger dock sajten Royal Central att Mette-Marit i sällskap av maken kronprins Haakon och deras barn redan lämnat Norge. Istället ska de sedan påskhelgen ha befunnit sig i Mexiko.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Några nya bilder på den folkkära 44-åringen har inte kommit sedan hovets operationsavslöjande för tre veckor sedan, men nu verkar det som att den mexikanska fashionistan Sara Galindo kan ha gett en dagsfärsk bild på Mette-Marit, något Svensk Dam var först att rapportera om.

Annons

På bilden, som publicerades på Instagram för fyra dagar sedan, kan man se hur en leende Mette-Marits sitter i mitten, flankerad av Sara.

I höstas drabbades kronprinsessan Mette-Marit av kristallsjukan och tvingades ställa in flera uppdrag.

– Jag hade tränat en hel del under hösten men tror att jag kanske tog i lite för mycket under en av övningarna, sa hon i slutet av året till norska P3-morgen.

Mette-Marit insåg att något var tokigt när hon satt i ett möte med maken och drottning Sonja.

– Jag vände snabbt på huvudet och plötsligt snurrade hela världen, jag trodde först jag hamnat i övergångsåldern.

Men det var inte klimakteriet, istället hade Mette-Marit drabbats av sjukdomen kristallsjukan och beordrades att vila.

– Jag sov i flera timmar, sa hon då.

Här kan du se den nya bilden på Mette-Marit:

FOTO: Ibl, Instagram

Annons