Följarnas lycka – nya videon på kronprinsessan Victoria och prins Daniel

Kronprinsessan Victoria, Prins Daniel

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har varit gifta i 12 år.
Nu hyllar följarna makarna efter nya videon.
”Helt fantastiskt”, skriver bland annat en person.
0:18

Efter reklamen: Här dansar kungaparet tillsammans med nyanlända barn från Ukraina

(0:18)

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel träffades för över 20 år sedan. Daniel var då Victorias personliga tränare och sakta men säkert började starkare känslor att växa fram.

– Ganska tidigt ville vi tro att det skulle bli vi. I alla fall jag, har Victoria tidigare sagt varpå Daniel har hållit med:

– Ju mer jag lärde känna henne desto mer oemotståndlig blev hon. Jag blev kär helt enkelt och att kärleken var besvarad kändes tydligt.

Och ja, resten är historia. Idag har makarna varit gifta i 12 år och har barnen Estelle och Oscar tillsammans.

Så bor kronprinsessan Victoria och prins Daniel

Victoria och Daniel bor på Haga slott i Stockholm. Där har de bott sedan bröllopet år 2010 och verkar minst sagt trivas. Men vem hade inte?

David Hellenius om att få jobba med kungen: ”Vill inte vara negativ”

Se klippet här!

Det stora slottet har nämligen 25 rum och har både veranda, gym, ett lyxigt kök, bibliotek och matsal - för att bara nämna några saker. Du kan se bilder på slottet här.

Följarnas lycka efter nya videon på kronprinsessparet

Att kronprinsessparet är väldigt omtyckta av svenska folket är ingen hemlighet.

Tidigare i veckan besökte de ett aktivitetscenter i Nordiska museets lokaler för att träffa barn som flytt från kriget i Ukraina, och nu hyllas de av svenska folket.

”Idag besökte Kronprinsessan och Prins Daniel ett aktivitetscenter i Nordiska museets lokaler på Djurgården i Stockholm för barn som flytt från kriget i Ukraina. Initiativet från ideella organisationen Beredskapslyftet i samarbete med Nordiska museet syftar till att med hjälp av nyanlända ukrainska lärare och handledare underlätta fortsatt skolgång i enlighet med ukrainsk läroplan och erbjuda aktiviteter, rutiner, trygg miljö och social interaktion för barnen”, skriver hovet under ett inlägg på kungahusets Instagram.

Och i kommentarsfältet är det hundratals av människor som gläds över att se Victoria och Daniels engagemang.

Inslaget under galan får tittarna att se rött: ”Osmakligt”

”Vilket fantastiskt kungahus vi har”, skriver bland annat en person varpå en annan håller med:

”Ja, helt fantastiskt.”

”Intresse för barns öde är en anmärkningsvärd egenskap hos varje person. Barn ska ha rätt att leva lyckligt”, skriver en tredje.

”Underbart. Så otroligt fint av Viktoria och Prins Daniel att besöka detta Aktivitescenter i Nordiska museet och tala etc med dessa ukrainska barn”, skriver en fjärde.

Och vi på Hänt kan inget annat än att hålla med!

FOTO: TT

SENASTE NYTT!