Fansens stora fråga efter mystiska detaljen i nya bilderna på kungabarnen: "Så synd..."

Nu har Kate Middleton och prins William delat med sig av två nya bilder på lille prins Loui. Men samtidigt undrar följarna var en viktig liten person tagit vägen...

För två veckor sedan blev fyra fem när Kate Middleton födde lille prins Loui. Som brukligt visade hon och maken prins William upp sitt nytillskott på sjukhustrappan bara några timmar efter förlossningen, men sedan dess har uppdateringarna om livet som trebarnsföräldrar varit sparsmakad.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Natten till söndag publicerade dock Kensington Palace två nya barnbilder på sin Instagram. En av dem är en porträttbild på supersöta lilla Loui som vaket ligger och studerar omvärlden på en vit kudde. Och ytterligare en bild på när storasyster Charlotte, 3, håller Loui i sin famn och ömt ger honom en mjuk puss i pannan.

– Hertigen och hertiginnan är glada att kunna dela två fotografier av prinsessan Charlotte och prins Louis, skriver hovet.

Samtidigt avslöjar hovet att bilden på de båda syskonen togs den 2 maj, samma dag som Charlotte firade sin tredje födelsedag. Fotografen bakom bilden är den stolta pappan prins William.

Den bild som bara föreställer Louis ska ha tagits den 26 april, när den yngsta prinsen bara var tre dagar gammal. Och där är det mamma Kate som fotograferat.

– Hertigen och hertiginnan vill tacka alla som gratulerat och skickat meddelanden till följd av prins Louis födsel och prinsessan Charlottes tredje födelsedag, avslutas båda Instagram-inläggen med.

Det brittiska hovet har fler än 3,7 miljoner följare på Instagram och de har fyllt kommentarsfälten med komplimanger och kärleksemojis.

“Han ser ut som en docka”, skriver en person.

“Min första tanke här var prinsessan Estelle och Oscar”, skriver en annan person och gör jämförelsen med de svenska kronprinsessbarnen.

Många funderar samtidigt på varför parets äldsta son, prins George, 4, saknas på bilden.

“Vacker bild, men så synd att vi inte fick se George också, hade varit en finare bild med dem alla tre”, skriver en person.

“Hade gärna sett prins George i bilden också”, skriver en annan.

“Jag kan sätta pengar på att de inte kunde tvinga George in i en samlad gruppbild och gav upp”, skriver en tredje person hjärtligt och gör skrattande emojis.

Hovet har själva inte gett något svar på varför George inte syns till på bilderna, men vi gissar på att det finns en rimlig förklaring som alla barnfamiljer kan relatera till…

Se de supersöta bilderna på Loui och Charlotte här:

Prins William och hans Kate Middleton har delat med sig av nya bilder på sitt nyfödda tillskott, prins Loui.

Här är prins Loui när han bara var tre dagar gammal. Fotograf är den nyblivna trebarnsmamman Kate.

När prinsessan Charlotte fyllde tre år togs den här bilden av pappa prins William.

Fansen undrar dock var storebror prins George var när bilderna togs då han lyser med sin frånvaro.

William och Kate verkar oerhört lyckliga i sin bebisbubbla med prins Loui.

LÄS OCKSÅ: Hovet avslöjar: Därför var inte prinsessan Madeleine med och firade kungens födelsedag

LÄS OCKSÅ: Mammornas raseri mot Kate Middleton efter bilderna: ”Jag ville bara skrika”

FOTO: Ibl, Instagram

 

 

Senaste nytt