Estelles oväntade ord – efter detaljen i nya bilderna på Victoria

Estelles oväntade ord – efter detaljen i nya bilderna på Victoria
Kronprinsessan Victoria tog med sig prinsessan Estelle och prins Oscar för att pyssla med bikuporna på Haga.
Något som verkar ha uppskattas av de små!
Annons

Kungafamiljen är precis som resten av befolkningen påverkad av coronaviruset. Kung Carl Gustaf och drottning Silvia har isolerat sig i slottet på Stenhammar utanför Flen, och kronprinsessan Victorias kalender ekar tom, och tillsammans med prins Daniel har hon flyttat hem sitt kontor till slottet på Haga.

Annons

Men kronprinsessfamiljen ser till att roa sig ändå, om man kikar på de senaste bilderna av familjen!

Nya bilderna på Estelle och Oscar

Nya bilder på minstingarna i kungafamiljen uppskattas alltid av folket, och inga undantag är det den här gången. Bilderna som nu delats på Estelle och Oscar skiljer sig från det vi sett tidigare. Nu är barnen, och mamma Victoria, som också finns med i bild, klädda i biodlardräkter. Och extra gulligt blev det ju så klart på Estelle och Oscar, som klär i miniversioner av dräkterna.

Annons

På bilderna håller familjen på med bikuporna på Haga, där Estelle och Oscar fick lära sig mer om bin och dess betydelse, det i samband med världsbidagen som är idag.

I dag är det världsbidagen och runtom i världen uppmärksammas biets betydelse för planeten”, skriver kungahuset i ett inlägg på Instagram och fortsätter:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Inför världsbidagen tog Kronprinsessan med sig Prinsessan Estelle och Prins Oscar till bikuporna på Haga. Där fick de lära sig mer om bin och varför de är viktiga för vår biologiska mångfald. Människan är beroende av pollinerare, såsom bin och humlor, för att i slutändan kunna få mat på bordet.”

Annons

Estelles ord

Med på plats fanns också den kungliga biskötaren Lotta, och hon såg till att Oscar och Estelle fick smaka på honungen. Framför allt Oscar verkar ha gillat den söta smaken!

Annons

Och Estelle höll i vanlig ordning låda, och kom med dina roliga kommentarer. När det var dags att märka bidrottningen med tuschpenna sa hon:

– Men mamma, ska vi tatuera den? skriver Svensk dam.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…