TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Elvira Ramström, 27, tar hand om prins Oscar och prinsessan Estelle

10 nov, 2022 
Elvira, Estelle och Oscar
27-åringen har ett oerhört prestigefyllt jobb – men få har hört hennes namn.
Elvira Ramström är prinsessan Estelle och prins Oscars nanny, det skriver Svensk Dam.
Se bilderna här!
Annons
Prinsessan Estelles underbara segerdans – se klippet härBrand logo
Prinsessan Estelles underbara segerdans – se klippet här

Har kungligheterna lika stressiga och slitiga vardagar som oss andra? Det är ju såklart svårt för oss att svara på, men något vi vet är att även de behöver hjälp med barnpassning och annat ibland för att få dagarna att fungera.

Nu skriver Svensk dam om vem som är kronprinsessparets nanny: och det är en 27-årig kvinna som heter Elvira Ramström. Hon har arbetat som barnflicka åt familjen sedan hon var 23 år.

Elvira Ramström kommer enligt Sundsvalls Tidning från Härnösand till en början. Dock är det förmodligen ingen tidning eller tv-kanal som kommer få en intervju med henne, då hon som många andra på slottet har skrivit på ett sekretessavtal. Det betyder att hon inte ska eller får prata med medier, enligt hovets praxis.

Annons

Prinsessan Estelles tidigare nanny

Innan dess hade prinsessan Estelle en engelsktalande barnflicka. Det var den australiensiska Katie Millington som jobbade hos kronprinsessparet då, under några år innan hon hon sedan valde att flytta tillbaka hem till Sydney, skriver Svensk dam.

Prinsessan Estelle med nannyn Katie
Estelle och Katie.

Elvira Ramströms starka band med prinsessan Estelle och prins Oscar

Elvira är helt enkelt den person som nu får hoppa in och ta hand om barnen, kanske följa dem till skolan och umgås med dem efteråt när mamma och pappa Victoria och Daniel är iväg på jobb eller andra resor.

Då Elvira jobbat som familjens barnflicka i flera år har hon hunnit få ett starkt band till barnen, vilket syns på bilder som finns på henne tillsammans med de små kungligheterna.

Annons

Så känner du igen henne är det inte konstigt, då hon setts till flera gånger under kungafamiljens firande och semestrar på Öland, till exempel under kronprinsessans födelsedag.

Här nedan kan du se några olika foton på Elvira tillsammans med barnen, fotade på Öland under olika år.

Prinsessan Estelle
Victoria-dagen 2022.
Estelle och Oscar med barnflicka
Trion under 2019.
Victoria-dagen på Öland
Prinsessan Estelle, prins Oscar och nanny Elvira vid firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag.
Annons

FOTO: Bernard Rubsamen Patrik Österberg/TTKarin Törnblom/TTStefan Jerrevång/TT

Annons