Märtha Louises pojkvän om relationen till norska kungaparet

Prinsessan Märtha Louise och nya pojkvännen
Prinsessan Märtha Louise och schamanen Durek Verrett avslöjade nyligen att de är ett par. Nu berättar den norska prinsessans pojkvän om relationen till kungaparet.
Annons

Det var för tre år sedan som Norges prinsessan Märtha Louise, 47, skilde sig från författaren Ari Behn, 46. Makarna hade då varit gifta i 14 år och har barnen Maud, Emma och Leah Behn tillsammans.

I en intervju med Svensk dam berättade Märtha Louise att relationen till ex-maken fungerar väl.

Annons

– Jag trivs väldigt bra med mitt liv och jag har Ari har ett fint samarbete kring barnen. Det är det viktigaste, sa hon till tidningen ett år efter skilsmässan.

Nu har prinsessan hittat kärleken på nytt i schamanen Durek Verrett, 44. Det var i söndags som nyheten om parets relationsstatus avslöjades och i ett inlägg på sitt Instagram-konto hyllar prinsessan sin nya partner.

Annons

”Jag känner mig så lycklig och välsignad att han är min pojkvän. Tack min kärlek, för att du inkluderar mig så generöst i din familj. Jag älskar dig i all oändlighet och efter det”, skriver Märtha Louise i inlägget.

Schamanen Durek Verretts ord om norska kungaparet

I en livesändning på Instagram berättade Durek Verrett under gårdagen att han kommer till Oslo idag, tisdag, och att hans nya svärföräldrar kommer att älska honom.

Märthas föräldrar älskar mig, och jag älskar dem. De är vänliga själar, sa han i direktsändningen.

Annons

Enligt norska Se och hör vill hovet inte uttala sig om huruvida Durek Verrett har träffat det norska kungaparet Harald V av Norge och drottning Sonja av Norge.

Schamanen skrev tidigare i veckan ett inlägg på Instagram där han hyllar sin kärlek Märtha Louise.

”En stark kvinna som låter mig vara den jag är utan att döma. Jag är fri när jag är med henne, fri att vara mig själv och att älska en kvinna som är så ljus av visdom”, skriver han.

Durek Verrett påbörjade sin spirituella karriär som 11-åring då han började sina studier och redan som 16-åring hade han en stor kundbas.

FOTO: Tom Hansen/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…