Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Efter kaoset under dopet – Madeleines hälsning om Leonore

09 jun, 2018 
Malin Ljung
Dagen efter dopet skickar prinsessan Madeleine en klockren hälsning om dottern Leonore. Nu hyllas 4-åringen rejält av svenska folket.
Annons

Under fredagen döptes prinsessan Adrienne. Men den som drog alla blickar till sig var storasyster Leonore, 4. Knappt 30 minuter in i den direktsända dopceremonin började det krya i benen på henne och trots att hon stundvis försökte sitta helt stilla på sin lilla stol gick det till slut inte. Istället showade hon loss längst fram i Drottningholms kyrka genom att hoppa, leka med sina syskon, rulla runt på mattan, slänga av sig skorna och snurra runt.

Både prinsessan Madeleine och Chris O’Neill försökte flera gånger att få sin äldsta dotter att sitta stilla, men icke. Det kröp helt enkelt för mycket i benen på 4-åringen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under lördagen publicerade Madeleine en bild av Leonore på sin Instagram, där hon sitter på en stor sten mitt ute i skogen. Till bilden har trebarnsmamman skrivit:

– Leonore i sitt rätta element.

Och hälsningen har fått flera av prinsessans följare att dra på munnen och skicka varma ord till familjen.

Annons

“Härligt ute i naturen! Mycket plats att springa runt för den lilla busungen! Och så hon charmade på dopet!”, skriver en person.

“Hon är en fri själ. Heja Lenore”, tycker en annan.

“Det här är hennes värld, eller hur? Precis som Chris sa, totalt vild och fri”, skriver en tredje och hänvisar till en tidigare intervju pappa Chris har gjort.

Vi på Hänt kan bara hålla med, Lenore är så härlig!

Se Madeleines nya bild på dottern här – och de bästa busbilderna från dopet: 

FOTO: Ibl, SVT

 

Annons