LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

David Hellenius fräcka skämt om kronprinsessan Victoria

15 apr, 2023 
André Färnsveden
Kronprinsessparet och David Hellenius.
David Hellenius misstänker att två kungligheter gömmer sig bakom maskerna i Masked singer.
I fredagens avsnitt skämtar han fräckt om kronprinsessparet.
– Kunde inte hålla mig, säger han i programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”Brand logo
David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”

Spänningen är olidlig i årets säsong av Masked singer. Programmet går ut på att kändisar, gömda under masker, tävlar genom sång. Varje vecka röstas en av karaktärerna ut och måste då, inför alla, ta av sig masken och avslöja sin identitet.

I programmet finns även en panel bestående av Måns Zelmerlöw, Pernilla Wahlgren, Nour El Refai, och Felix Herngren. Deras uppgift är att varje vecka försöka lista ut vilka som gömmer sig bakom maskerna, med hjälp av ledtrådar. När en deltagare åker ut får de poäng om de gissat rätt.

David Hellenius fräcka skämt om kronprinsessan

Men även programledaren David Hellenius gör vilda gissningar i programmet, och när det är dags för karaktären T-rex och forskaren att uppträda, slänger han ur sig sin gissning om att kronprinsessan Victoria och prins Daniel skulle gömma sig under den dräkten.

Annons

David berättar att han var så pass nyfiken att han ringde till slottet för att försöka ta reda på om det var så. Han fick svaret inga kommentarer och insåg att han kanske hade ringt lite för många gånger.

– Vi la på och jag kunde inte hålla mig, så jag ringde igen och sen när jag tittade hade jag ringt 125 gånger men det kändes inte så, säger David.

Sedan berättar han att han fick en annan idé, en mer fräck sådan.

– Jag tog mig till slottet, tog mig in, och då kom en massa vakter. Jag hamnade i någon slags förhör och nu ska det bli någon slags rättegång. Vissa tycker att jag gick för långt men det tycker verkligen inte jag..., säger David.

Som tur är var det hela ett skämt, så ingen behöver vara orolig!

Joakim Lundell om läckan i programmet

En av snackisarna i årets säsong har varit att en lista med alla deltagare har läckt på nätet. Hur det har gått till är ännu inte känt, men Joakim Lundell, har en gissning – som han berättar om i sin podd Jocke & Jonna, med hustrun Jonna Lundell.

– Det måste ju vara någon som arbetar där och kanske har en lägre position, som kanske har något agg eller sånt, säger han och fortsätter:

Jocke var den fösta deltagaren att åka ut ur programmet. Han gömde sig bakom masken Skrothögen.

FOTO: IVARSSON JERKER/Aftonbladet, TV4

Annons