LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Därför vägrar Charlene och furst Albert skilja sig: ”Inte haft det lätt”

05 jan, 2024 
Emelie Tholin
Charlene och Albert
Charlenes tunga tid är förbi. Det är en mer avslappnad och glad furstinna som möter pressen och experterna andas ut.
”Hon ser inte ut som hon ”lider” nu. Även kroppsspråket mellan henne och barnen är mjukare”, säger en hovexpert.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hur lika är Kung Carl Gustaf och Prins Carl Philip egentligen?Brand logo
Hur lika är Kung Carl Gustaf och Prins Carl Philip egentligen?

Furste Albert, 65, och hustrun Charlene, 45, fortsätter att hålla skenet uppe vad gäller äktenskapet. I förra veckan skickade de ut en gemensam julhälsning, poserandes med sina nioåriga tvillingar Jacques och Gabriella.

Albert och Charlenes äktenskap har kallats ”Europas allra kallaste”. Nu avslöjar vänner nära familjen varför de inte skiljer sig utan visar sig på enad front.

”Charlene vill ha tillgång till sina barn”

– Jag tror att Charlene vill ha tillgång till sina barn och även representera. Hon ser ut att må okej nu jämfört med tidigare.

Annons

– Kärlek är värt mycket, men vardagen är också viktig och idag fungerar det mellan henne och Albert. Hon lever sitt liv och han lever sitt – och så fungerar de som familj. Albert är snäll mot henne och vill Charlene väl.

Eftersom sonen Jacques är tronföljare är det av högsta vikt att han får en så bra och stabil barndom som möjligt. Han får naturligtvis en något annorlunda uppväxt än tvillingsystern Gabriella som får större frihet. Jacques bana är bestämd från födseln.

Charlene och Albert.

Många har känt oro för Charlene: ”Inte haft det lätt”

– Alla har varit oroliga för Charlene och Caroline liksom Stephanie har gjort allt för att stötta. Charlene har inte haft det lätt. Tänk att komma som en normal människa från Sydafrika och gifta sig in i Monacos furstehus, fortsätter källan.

Annons

Charlene är som bekant uppvuxen i en vanlig, icke-kunglig familj. Även om hon försöker ge sina älsklingar en så normal uppväxt som möjligt inom de ramar som finns så har hon haft det tufft.

Det gäller att lära sig hur man kan leva i ett lilleputtrike på Rivieran, i ett palats på en klippa, utan att förlora för mycket frihet. Det är en konst som det inte är lätt att lista ut koden till…En gyllene bur – eller en glamourös tillvaro med lyx och flärd...

FOTO: TT

Annons