Artikeln innehåller reklamlänkar

Därför saknas Chris vid prinsessan Madeleines sida under galan

Därför saknas Chris vid prinsessan Madeleines sida under stora galan

Prinsessan Madeleine närvarade häromdagen vid Childhood-galan i New York.
Som sällskap hade hon sin mamma, drottning Silvia.
Nu avslöjas anledningen till varför prinsessan Madeleines make, Chris O´Neill, inte närvarade vid sin hustrus sida.
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine, 37, besökte under förra veckan Sverige där hon medverkade på Bokmässan i Göteborg. Syftet med hennes resa var att prata om boken Stella och hemligheten som hon skrivit tillsammans med Karini Gustafson-Teix. Boken släpptes i juni i år och intresset för den har varit stort.

– Det har varit ett stort intresse för boken och för sin kategori säljer den bra. Försäljningen peakade såklart när den släpptes, men den säljs fortfarande bra. Med tanke på ämnet boken tar upp, kommer den förmodligen vara aktuell en bit framåt också, sa Elias Vieglins, pr-ansvarig på Adlibris till Svensk dam i augusti.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Under resan träffade prinsessan Madeleine också en skolklass med lågstadiebarn som fått läsa boken innan den gick i tryck. Det blev ett roligt och känslosamt möte för prinsessan som berättade om det på Instagram.

“Det var så roligt och inspirerande att få träffa barnen och ta del av deras tankar och funderingar. Jag hoppas Stella kan stärka fler barn i sin tro på sig själva och säga ifrån när något inte känns bra”, skrev hon då.

Det blev ett kort Sverige-besök den här gången för prinsessan Madeleine som sedan återvände till USA. Sedan förra året bor hon i Florida med maken Christopher O’Neill, 45, och barnen Leonore, 5, Nicolas, 4, och Adrienne, 1.

Men snart dök prinsessan Madeleine upp på ännu en tillställning. Det var på den årliga Childhood-galan i New York som Madeleine var en självskriven gäst. World Childhood foundation är en barnrättsorganisation som arbetar med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn. Madeleine har länge varit engagerad i organisationen.

Sällskap med mamma

Vår svenska prinsessa dök upp på galan iklädd en isblå klänning med broderier. Som sällskap hade hon sin mamma, drottning Silvia, som grundade Childhood 1999. Drottningen var klädd i en vit långklänning prydd med skimrande stenar.

När Chris O´Neill och prinsessan Madeleine först blivit ett par dök de ofta upp tillsammans vid olika tillställningar. Chris var flera gånger med vid Childhoods tillställningar där han stod vid prinsessan Madeleines sida.

Men den här gången valde Chris O´Neill att stanna hemma i Florida och inte närvara vid Childhood-galan. Anledningen till detta ska vara att prinsessparet i största möjliga mån vill att någon av dem ska vara hemma med barnen, skriver Svensk Dam. Vid vissa tillfällen tar de hjälp av en barnflicka, men ambitionen är att någon av dem alltid ska vara hos barnen.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!