TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Därför pratar alla om drottning Silvias utseende – detaljen avslöjar

15 dec, 2022 
Drottning Silvia
Nyligen ägde den årliga Nobelfesten rum med pompa och ståt.
Kungligheterna som var där strålade i sina galakläder och det såg ut som att alla hade en trevlig afton.
Men det fanns en viss detalj med drottning Silvias look som stack ut.
Annons
Här får drottning Silvia dissen under kungliga besöketBrand logo
Här får drottning Silvia dissen under kungliga besöket

Nobelfesten 2022 är över och i vanlig ordning är den årliga tillställningen till för att dela ut priser till personer som utmärkt sig extra under årets lopp. För kungafamiljen var det en fullspäckad helg. På lördagen var det en storslagen bankett, och på söndagen var det dags för kungens middag på slottet.

Under hela helgen kunde vi se kungligheterna bära upp vackra outfits och någon som stack ut extra mycket var vår kära drottning Silvia. Men det fanns en viss detalj med drottningens utseende som har skapat rubriker och fångat fleras intresse.

Kungligheternas kläder på kungens middag

På middagen var även kronprinsessan Victoria och hon överraskade med en klänning i grön paljett. Även hennes utstyrsel skapade reaktioner efteråt – eftersom flera kände igen klänningen. Victoria hade nämligen burit denna klänning tidigare. Hon bar klänningen på Nobel 2012 och hon strålade lika mycket detta år i klänningen.

Annons

Precis som sin dotter så dök drottningen upp i en strålande outfit som gick i orange. Och hon matchade även sin svärdotter prinsessan Sofia som bar upp en klänning i vitt och oranget.

Därför pratar alla om drottning Silvias utseendeförändring

Men det var inte bara kläderna som glänste på drottningen, även håret var lika glamoröst. Hennes frisyr har fått extra mycket fokus, något som till och med danska Billedbladet har uppmärksammat.

"Det mest imponerande med drottning Silvias outfit var nästan hennes vackra frisyr, som med ett kreativt upplägg höll den pompösa drottning Sophia tiaran”, skriver sajten.

Vi kan inte annat än att bara hålla med tidningen. Frisyren är verkligen något extra och tiaran är pricken över i:et.

Annons
Drottning Silvia
Drottning Silvia och kung Carl Gustaf.
Drottning Silvia.
Drottnings Silvias stiliga frisyr på nobelmiddagen.

FOTO: TT/PONTUS LUNDAHL

Annons