TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Därför kommer prinsessan Madeleine till Sverige – innan förlossningen

26 nov, 2017 
Prinsessan Madeleine med familj kommer till Sverige nästa vecka. Anledningen till det är att prinsessan Sofia och prins Carl Philips son Gabriel ska döpas.
Annons

Prinsessan Madeleine, 35, maken Chris O´Neills, 43, och barnen Leonore, 3, och Nicholas, 2, lever sitt liv i London, i England. Men snart besöker familjen Sverige och Stockholm igen, närmare bestämt nästa vecka, skriver Svensk Dam. Anledningen till det är att prins Carl Philip, 38, och prinsessan Sofias, 32, senaste familjetillskott Gabriel ska döpas.

Dopet kommer att hållas den 1 december i Drottningholms slottskyrka och på plats kommer hela kungafamiljen att vara. På plats i kyrkan kommer även SVT att befinna sig och filma hela kalaset för den som vill se dopet live.

När prins Nicholas skulle döpas för två år sedan var SVT nära på att nobba att live-sända det. Men efter att tittarna rasat ändrade sig kanalen i sista stund. SVT:s presschef Camilla Hagert har tidigare avslöjat för Hänt att tittarnas starka reaktioner var avgörande för att prins Gabriels dop ska sändas.

”När prinsessan Madeleines son Nicholas skulle döpas var det många som hörde av sig till SVT och önskade att vi skulle sända detta. Vi lyssnade då på publikens önskemål. Därav sänder vi även detta kungliga dop”, skrev hon då i ett meddelande.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons