TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Christer Lindarws magiska imitation av Silvia får Victoria att vika sig av skratt

14 jul, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
After Dark-stjärnan Christer Lindarw klädde ut sig till drottning Silvia och hyllade kronprinsessan Victoria med en låt.
Annons

Kronprinsessan Victorias, 40, födelsedagsfirande i Borgholm på Öland fick ett minst sagt speciellt avslut. Efter att artister som Marcus och Martinus, Magnus Uggla och Jill Johnson uppträtt för henne och resten av kungafamiljen dök nämligen en hemlig gäst upp.

Plötsligt kom nämligen After Dark-stjärnan Christer Lindarw, 64, ut på scenen – utklädd till drottning Silvia, 73.

– Nu mitt herrskap så är det dags för en liten speciell hyllning, den här vet inte kvällens jubilar någonting om faktiskt. Det finns en person i kronprinsessans absoluta närjhet som vill framföra en personlig hyllning, säger programledaren Kalle Moraeus, 53 i programmet och presenterar dragshowartisten.

Christer Lindarw börjar sedan sjunga en fin hyllning till kronprinsessan, som om han var hennes mamma.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det började en dag när din pappa och jag träffades och det sa klick. Efter en månad ihop och på ett ögonblick, jag kände en kick. Det var lilla du som ville ut och du var en halvmeter lång. Du lärde dig stå, du lärde dig gå och vinka från slottets balkong, sjunger After Dark-stjärnan bland annat i sången.

Christer Lindarw fick också in en pik om prins Daniel, 43, och en liten vers om barnen prinsessan Estelle, 5, och prins Oscar, 1. Och imitationen blev en braksuccé. Hela kungafamiljen skrattade och applåderar på första parkett och publiken jublade vilt.

 

Här asgarvar kronprinsessan Victoria åt Hänts reportrar på plats!

Här asgarvar kronprinsessan Victoria – åt Hänt's reportrar Jonna & JohannaBrand logo
Här asgarvar kronprinsessan Victoria – åt Hänt's reportrar Jonna & Johanna

Av: Jonna Friberg Wennerberg & Linda-Marie Nilsson

Annons