Så lever Chris O'Neills ex-flickvän Bianna Golodryga idag

CHRIS O'NEILL, PRINSESSAN MADELEINE, BIANNA GOLODRYGA

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har varit gifta i drygt åtta år, men innan dess hade Chris andra partners. Bland annat flickvännen Bianna Golodryga.
Så här lever Bianna idag och så här är relationen till exet Chris O'Neill!
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine, 39, och maken Chris O'Neill, 47, har under årens lopp bott på lite olika platser runt om i världen. Men sedan en tid tillbaka har de slagit sig till ro i Florida.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har barnen Leonore, 7, Nicholas, 6, och Adrienne, 3, tillsammans. På sociala medier brukar Madeleine dela med sig av härliga bilder på hela familjen när de firar högtider.

Madeleine och Chris gifte sig den 8 juni 2014 i Slottskyrkan i Stockholm. Bröllopet direktsändes av SVT och överhovpredikanten, biskop emeritus Lars-Göran Lönnermark och hovförsamlingens pastor Michael Bjerkhagen vigde paret.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Chris O'Neill var ihop med Bianna Golodryga

Men före det, närmare bestämt år 2007, hade Chris O'Neill en annan flickvän. Då var han nämligen ihop med journalisten Bianna Golodryga, 43, som bland annat har hyllats för sina insatser som reporter för morgonshowen Good Morning America.

”Chris är uppvuxen i societeten och har rört sig i många olika kretsar – världen över. Kanske var det inte så konstigt att han plötsligt korsade väg med en svensk prinsessa. Färgstarka kvinnor, med speciella yrken, verkar vara någonting som han drar sig till”, har Svensk Damtidning tidigare skrivit om Chris relationer.

Sedan 2010 är Bianna gift med amerikanen Peter Orszag, vd på investmentbanken Lazard. Det skiljer tio år mellan paret men åldersskillnaden verkar inte ha varit något som satt stopp för deras kärlek. De har även sonen Jake tillsammans.

Steffo lämnar landet – sanningen bakom plötsliga frånvaron

Peter Orzag är före detta förvaltnings- och budgetdirektör under president Barack Obama. Så när han och Bianna förlovade sig 2009 fick de stor uppmärksamhet i media.

Peter friade till Bianna under väldigt mystiska omständigheter. Bianna trodde att han skulle fria under en tripp till Vermont, men istället hände det under en lunch på Sarabeth's restaurang i Central park, New York. Då la han ringen på bordet och berättade att han fått ett godkännande från sina barn i Florida att göra på det viset.

Så är relationen mellan Bianna Golodryga och Chris O'Neill idag

Under tiden som Bianna var ihop med Chris O'Neill syntes de ofta ute på vimmel tillsammans. Bland annat så fångades de på bild när de firade Donny Deutschs födelsedag på Lincoln Center i New York.

BIANNA GOLODRYGA, CHRIS O'NEILL

Bilden togs i slutet av 2007.

/ TT

Men hur är egentligen relationen mellan Bianna och Chris idag? Jo, de verkar nämligen ha klippt kontakten helt och hållet. År 2018 berättade Bianna för Expressen om sin relation till Chris idag:

– Jag kan inte hjälpa dig, jag har inte pratat med honom på flera år, sa Bianna Golodryga då.

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen Mikael i Bachelorette

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Tilde från TV4

FOTO: / TT, Shutterstock

SENASTE NYTT!