LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Chris O'Neills hemliga adress i Sverige avslöjad – har dolt allt!

25 maj, 2024 
Loke Westberg
För drygt ett år sedan kom beskedet att prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar till Sverige.
Nu har Chris i hemlighet upprättat ett bolag på en exklusiv adress...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar till SverigeBrand logo
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar till Sverige

Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill har de senaste åren bott på den amerikanska östkusten, närmare bestämt i stekheta Florida.

Att de lever och bor i USA och inte utför officiella åtaganden på uppdrag av kungen har bland annat medfört att de inte får ta del av det svenska apanaget till kungafamiljen, något som Hänt tidigare rapporterat om.

Prislappen på prinsessan Madeleines lyxhus

Sedan drygt ett år tillbaka står det dock klart att paret ska flytta till Sverige, vilket de hoppades kunna göra redan under hösten förra året så att deras barn skulle kunna börja svensk skola då.

Flytten blev dock fördröjd av anledningar som inte riktigt specificerats.

– Anledningen är varken ett migrationsärende, husförsäljningen, eller någonting sådant. Det är helt enkelt att tiden för familjen med allt som en flytt innebär, den har varit lite för kort, har hovets informationschef Margareta Thorgren tidigare sagt till Expressen.

Annons

Sedan dess har husförsäljningen däremot blivit av. I början av april konstaterades det enorma lyxhuset i Pinecrest, en förort strax utanför Miami, vara sålt för mångmiljonbelopp. Prislappen landade på 7 miljoner dollar, motsvarande cirka 75 miljoner svenska kronor.

Chris O'Neills nya adress i Sverige

Nu rapporterar Expressen att prinsessan Madeleines make har upprättat ett bolag i Sverige, registrerat på en exklusiv adress i Stockholm.

Bolagets namn är Belgravia Advisors AB och registrerades i februari, Chris O'Neill är ordförande och styrelseledamot i organisationen samtidigt som två av hans nära vänner, Cedric Notz och Marco Wajselfisz, också är styrelseledamöter. Adressen som bolaget är registrerat på ligger mitt på Östermalm i centrala Stockholm, ett stenkast från Östermalmstorg och hovstallet, där paret har sin bostad.

Med största sannolikhet kommer alltså en flytt bli av för det kungliga paret, förmodligen innan sommarens slut så att deras tre barn kan börja i svensk skola till hösten.

FOTO: TT / KARIN TÖRNBLOM / PATRIK C ÖSTERBERG

Annons