LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prinsessan Madeleine och Chris lyxvilla i Miami såld – makalösa vinsten

06 apr, 2024 
Linn Seipel
prinsessan madeleine och maken christ
Det tog lite tid – men nu har Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill äntligen fått huset i Miami sålt.
Se slutgiltiga prissumman och vackra bilderna inifrån!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här syns prinsessan Sofia i omtalade klädvalet bredvid presidentenBrand logo
Här syns prinsessan Sofia i omtalade klädvalet bredvid presidenten

Efter många turer har nu prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill äntligen fått deras fantastiska vill i Florida såld!

Hovet annonserade för ett drygt år sedan att makarna tillsammans med sina tre barn, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne skulle flytta hem till Sverige. Sedan dess har det gått trögt framåt, av flera olika anledningar. En av dem, tror hovexperten Herman Lindqvist, 80, beror på att Chris.

– Jag tror också att det är så att han skulle vantrivas bara han ser den där sjurummaren i Hovstallet. Jag tror inte att han vill bo där, det är så trångt och instängt där inne i stan och han är van att bo större i stora hus och villor med trädgård och swimming-pool. Är man van vid det är det väldigt svårt att flytta ner sig, sade han nyligen i en intervju med Hänt.

Annons

Men hovets informationschef Margaretha Thorgren menar på annat, enligt henne så kommer flytten att ske – och snart.

– Planen ligger kvar att paret och barnen flyttar hem till Sverige under 2024, sade hon nyligen till Svensk Dam.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills lyxhus sålt – se makalösa bilderna

Den 7 000 kvm stora fastigheten har sju sovrum och åtta badrum samt en uppvärmd utomhuspool med saltvatten, perfekt för det soliga vädret i Florida. Slutsumman för herrgården landade på närmare 7 miljoner dollar – det vill säga runt 75 miljoner svenska kronor.

En otrolig summa – men då ska tilläggas att huset ursprungligen lades upp för 7 295 000 dollar. Priset tvingades ned då det var svårt att hitta köpare.

Men det går ingen nöd på prinsessan Madeleine och Chris för det. När de först köpte en vackra villan ska priset nämligen legat runt ”ynka” 30 miljoner kronor. Det är amerikanska tidningen Hello! som var först med nyheten om att fastigheten nu är såld, och på mäklarsajten Zillow kan man se alla bilder inifrån huset och herrgårdens makalösa trädgård!

Kika in där för att se hur vackert våra kungligheter bott!

FOTO: TT



Annons