LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Chris O'Neill bryter tystnaden om flytten till Sverige – behöver lämna familjen

05 jun, 2024 
I sommar flyttar Chris O'Neill och prinsessan Madeleine till Sverige. Men Chris kommer tyvärr vara borta och resa en hel del.
Nu bryter han tystnaden och uttalar sig för första gången.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här syns prinsessan Sofia i omtalade klädvalet bredvid presidentenBrand logo
Här syns prinsessan Sofia i omtalade klädvalet bredvid presidenten

Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill ska äntligen flytta hem till Sverige igen! Men trots det har det ändå spekulerats en hel del hur Chris egentligen kommer göra med det.

Hovexperter har bland annat trott att Chris är emot beslutet då han inte gillar all den uppmärksamhet som det innebär att vara prinsessan Madeleines make.

Därför dröjde flytten till Sverige

Men nu verkar en flytt hem till Sverige äntligen vara på gång! Nyligen kom uppgifter om att familjen flyttar hem i omgångar.

– I och med att det är en rätt så stor flytt så kommer familjen komma i omgångar, med tanke på att det är ett hus som ska tömmas och så vidare. De har bott i USA i väldigt många år, så det är mycket planering, sa hovets informationschef Margareta Thorgren i en ny intervju med Expressen.

Annons

Det sades då att Chris skulle flytta senare än Madeleine och nu bekräftar även huvudpersonen i sig hur det ligger till.

Chris O'Neill bryter tystnaden om flytten

En flytt till Sverige blir det alltså, men Chris kommer vara mycket på resande fot bekräftar han.

”Jag planerar att ha min bas i Stockholm på heltid, men kommer resa så ofta som mitt jobb kräver.”, skriver han i ett mail till Expressen.

Chris O'Neill har dock skrivit sig på en adress i Sverige och startat bolag i Stockholm. Nu berättar han även vad det beror på. Han berättar även varför han valt att ta in sina vänner i styrelsen.

”Herrar Wajselfisz och Notz har jag varit vänner med under lång tid, och de tillfredsställer också kravet att mer än hälften av styrelsemedlemmarna är bosatta i EES.”

FOTO: TT

Annons