LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Nya bilden på prinsessan Madeleine och Sofia får alla att reagera – så är deras relation

22 apr, 2024 
Det är inte allt för ofta vi får se bilder på prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia.
Nu uppmärksammas deras relation internationellt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Barnens glada hälsning till kungen - fina gestenBrand logo
Barnens glada hälsning till kungen - fina gesten

Prinsessan Sofia, 39, och prins Carl Philip, 44, har snart varit gifta i nio år och de har barnen Alexander, Gabriel och Julian tillsammans.

Prinsessan Madeleine, 41, har också tre barn i ungefär samma ålder och det råder inga tvivel om att de kungliga barnen alltid har väldigt kul när de ses.

Detta blir alltid extra tydligt när kungafamiljen samlas på olika evenemang. Senast var när drottning Silvia fyllde 80 år i vintras och alla barnbarnen hade styrt upp en härlig födelsedagsfest.

Prinsessan Sofias relation till prinsessan Madeleine

Men hur ser det ut mellan prinsessan Sofia och prinsessan Madeleine egentligen? Enligt rykten fick de inte världens bästa start och det fanns vissa avgörande aspekter till det. Madeleine var nämligen väldigt nära vän med Carl Philips ex-flickvän Emma Pernald.

– Madeleine var ordentligt irriterad över Carl Philips val av flickvän och det fanns flera orsaker till hennes upprördhet. En av de främsta var utan tvekan att Sofia Hellqvist enligt Madeleine hade helt fel bakgrund för att passa in i kungafamiljen. En annan starkt bidragande orsak var att Emma Pernald var en av Madeleines bästa väninnor, skrev hovexperten Johan T Lindwall i sin bok om prins Carl Philip.

Annons

Men efter en lunch på Riche 2012 dödades alla rykten och sedan dess har Sofia och Madeleine varit väldigt goda vänner.

Följarna lyriska efter nya bilderna på Madeleine och Sofia

Det bekräftas inte minst nu när ett nytt bildspel kommit ut på duon.

”Princess Madeleine and Princess Sofia together.10 PICS. SWIPE FOR MORE PICS”, skriver ett internationellt fan på Instagram.

Och i kommentarsfältet är följarna lyriska.

”Vilken otroligt glad och älskade kunglig familj”, skriver en person.

”Väldigt söt prinsessan Madeleine av Sverige och prinsessan Sofia av Sverige, en väldigt trevlig kväll önskar jag er, fantastiska kungafamiljen”, skriver en annan.

”Så vackra! Gud välsigne er båda två, jag har också fått mig en vacker söt tjej också, hoppas inte hon krossar mitt hjärta”, skriver en tredje.

FOTO: Claudio Bresciani / TT, Jonas Ekströmer/TT

Annons