Beskedet: Därför flyttar Meghan Markle och Harry till Afrika

Uppgifter: meghan markle och harry flyttar till afrika
Det var tidigare i år som Meghan och prins Harry flyttade in i sitt drömhus Frogmore Cottage. Nu avslöjar nya uppgifter att paret snart kan flytta igen.
Annons

Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, gifte sig i maj förra året och bara månader därefter avslöjade de brittiska hovet att Meghan var gravid. Nu beräknas barnet komma till världen vilken dag som helst och nya uppgifter avslöjar nu att paret snart kan lämna England för att flytta till en helt annan kontinent, vilket Svensk Dam rapporterar om.

– Tanken är att de ska resa till Afrika för att vara där runt fyra månader varje år, mest sannolikt då Sydafrika eller Botswana, berättade en källa som också hävdade att både drottning Elizabeth och prins Charles är väl medvetna om planerna och att de båda uppmuntrat paret att resa iväg och arbeta för det brittiska samväldet.

Flytten kan ske redan nästa år

Källan fortsätter berätta att paret planerar att resa till Afrika någon gång under 2021, men det kan även ske redan nästa år.

Annons
Annons

– De har redan bett hovet att reda ut möjligheterna för en flytt. Det enda som kanske kan stoppa projektet är kostnaden för bevakning av prins Harry och Meghan samt parets barn. Den kan lätt bli en rejäl börda för skattebetalarna.

Alla inblandade verkar tycka att Afrika-flytten är en bra idé. Meghan Markle och prins Harry älskar att vistas i Afrika och genom att bo där under längre perioder kan de uppmärksamma viktiga frågor på ett nytt och bra sätt, som till exempel tjuvskytte och naturvård.

Dessutom skulle både prins William och Kate samt Charles och Camilla slippa hamna i skuggan av det kungliga superparet Harry och Meghan som just nu får alla stora rubriker, skriver Svensk Dam.

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…