TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Avslöjat: Det är drottning Elizabeths hemliga hobby

01 sep, 2018 
Lina Arvidsson
Den 92-åriga brittiska regenten drottning Elizabeth lever ett minst sagt aktivt liv, trots sin höga ålder. Nu avslöjar brittisk press vad drottning Elizabeths hemliga hobby är.
Annons

Drottning Elizabeth, 92, vet vikten av att hålla sig aktiv för att hålla sig ung. Drottning Elizabeth har suttit på tronen sedan 1952 och har sedan dess har hon satt plikten framför allt.

Alla vet att drottning Elizabeth har ett intresse för hästar och sina hundar. Men hon har också en annan, mer okänd, hobby. Drottning Elizabeth älskar nämligen att dansa, skriver brittiska tidningen Ok!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Favoritdansen är skotsk folkdans och varje år träder hon dansgolvet på den återkommande balen på Balmoral Castle. Balen, som också är känd under namnet Gillies Balls, lockar mängder av gäster varje år. Bland de inbjudna gästerna återfinns bland andra drottning Elizabeths grannar och personal.

Ett annat, också okänt intresse, är att drottning Elizabeth älskar popmusik. Hon är ett stort fan av ABBA och hennes favoritlåt är naturligtvis Dancing Queen. Dancing Queen spelades faktiskt under ett vaktombyte vid Buckingham Palace tidigare i år.

Annons

I början av juli rapporterade Radar Online att drottning Elizabeth behöver operera sitt knä, men att hon vägrar genomgå operationen. Anledningen är att hon skulle tvingas sjukskriva sig och därmed missa en hel del kungliga åtaganden, något hon vill undvika.

– Hon talade med vänner under Chelsea blomshow och berättade att hennes knä var dåligt. Men on ville inte göra en operation på grund av den tid det skulle ta att återhämta sig. Hon är otroligt modig, sa en källa då.

Drottning Elizabeth lider av smärtor på grund av sitt dåliga knä. Det gör också att hon behöver få hjälp med vissa saker. Efter att hon suttit ner en längre stund kan hon behöva en hjälpande hand, men i övrigt sägs den 92-åriga drottningen ha god hälsa.

– Personer i hennes ålder brukar kämpa med hälsan och att ta sig fram. Drottningen vill inte ställa till något väsen, konstaterade uppgiftslämnaren.

FOTO: IBL, Stella

Annons