Drottning Elizabeths smärta – operationen stoppas

Drottning Elizabeth II.

Drottning Elizabeth II dras med svåra smärtor, men trots att en operation skulle hjälpa henne vägrar 92-åringen att genomföra den.

I 65 år har drottning Elizabeth, 92, regerat som drottning. Hon är känd för att vara mycket dedikerad sin uppgift – och hon fortsätter sätta plikten framför allt annat.

Nu kommer uppgifter från Radar Online att den brittiska drottningen vägrar genomföra en operation i sitt knä. Orsaken är att hon skulle tvingas sjukskriva sig och därmed missa en hel del kungliga åtaganden.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

– Hon talade med vänner under Chelsea blomshow och berättade att hennes knä var dåligt. Men hon att göra en operation på grund av den tid det skulle ta att återhämta sig. Hon är otroligt modig, säger en källa.

Elizabeth dras inte bara med otroliga smärtor av sitt dåliga knä, hon behöver också mycket hjälp. Efter att hon suttit ner en längre stund behöver hon en hjälpande hand, men i övrigt sägs den 92-åriga drottningen ha god hälsa.

– Personer i hennes ålder brukar kämpa med hälsan och att ta sig fram. Drottningen vill inte ställa till något väsen, säger källan.

Förra veckan tvingades Elizabeth att ställa in vissa punkter på sitt schema på grund av en förkylning. Samtidigt genomfördes ett större planeringsmöte om hennes framtida död. Förvisso har hanteringen av drottningens död planerats in i minsta detalj sedan 60-talet, men det var först förra veckan som flera ministrar satt ner tillsammans.

Vi önskar krya på till drottningen!

Drottning Elizabeth II och hennes make prins Philip.

Drottningen tog över tronen efter sin mamma som 25-åring. Hon och Philip har varit gifta sedan 1947.

Prins Philip är född på den grekiska ön Korfu och är nu hertig av Edinburgh, England.

Drottningens och prinsens äldste barn, prins Charles är tronarvinge.

Sommaren 2017 meddelades det att prins Philip gick i pension, 96 år gammal.

LÄS OCKSÅ: Hemliga mötet om drottning Elizabeths död – dagar efter sjukdomen

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Madeleines lyxsemester – som hovet vägrar prata om

FOTO: Ibl