ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Henrik Kullanders kärlekslycka var den finaste julklappen vi Bonde-fans kunde få

20 dec, 2023 
Gabriella Håkansson och Henrik Kullander
Henrik Kullander från förra årets Bonde söker fru har funnit kärleken. En nyhet som förgyller mitt i julstressen tycker Hänt:s Gabriella Håkansson.
”Det är verkligen inte över förrän det är över, det bevisar Henrik”.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här ramlar brevskrivaren ihop mitt under bondens valBrand logo
Här ramlar brevskrivaren ihop mitt under bondens val

Att kärlek kan göra ont fick Henrik Kullander visa hela svenska folket när han dejtade i Bonde söker fru förra hösten. Han hade kämpaglöden in i det sista att hitta den där tjejen som han skulle få dela livet med.

Redan från första avsnittet grät Henrik så fort han ens nämnde att han nu hade chans att finna kärleken. Jag har nog aldrig sett någon längta mer efter att få känna pirret i magen och dela sin vardag med någon mer än vad Henrik gjorde i programmet.

Men förhoppningarna inför kärlekssommaren byttes snabbt ut till krossade hjärtan och svek. Under säsongen valde brevskrivare efter brevskrivare att självmant lämna Henriks gård och åka hem. Först var det Rosel, sen Denise, Rebecca och tillslut sa även Hanna att känslorna helt enkelt inte fanns där.

Annons

Lyckan som Linda Lindorff utlovat blev istället en stor misär. Sorgen var enorm för Henrik men även jag som tittare kände mig hjärtekrossad efter att följt världens sorgligaste kärlekshistoria hela hösten lång. Sedan Henriks hjärta krossades i tv-rutan har han gått under jorden. Inte en enda intervju har gjorts och inte heller har hans liv efter programmet gått att följa på sociala medier.

Mitt i julstressen slänger TV4 fram ett "så gick det sen"-avsnitt med fjolårets bönder. Och tro fan att jag tappade hakan när Henrik visar sig ställt upp i programmet och berättar att han är kär.

Men så kommer dagen när ett julmirakel plötsligt sker. Mitt i julstressen slänger TV4 fram ett "så gick det sen"-avsnitt med fjolårets bönder. Och tro fan att jag tappade hakan när Henrik visar sig ställt upp i programmet och berättar att han är kär. Han är så kär att ögonen tindrar och fnissandet bubblar över så fort han får en fråga.

– Solen lyser och jag har träffat någon faktiskt. Vi träffades första gången i maj, Rebecka heter hon, väldigt rar tjej från Småland, säger Henrik i programmet.

Kärleken är total och det fullkomligt lyser om Henrik. Näsbrännorna från förra sommaren är som bortglömda.

– Hon hittade mig i trasigt gods-avdelningen på Facebook. Nu har jag träffat henne, hon som ser mig för den jag är. Hon älskar mig för att jag är just den människan jag är. Den känslan är helt fantastisk.

Tack Henrik, tack Linda och tack Bonde söker fru för denna otroliga julklapp till alla oss Bonde-fans. Det är verkligen inte över förrän det är över, det bevisar Henrik. Tar vi inte med oss det som årets lärdom? Ge aldrig upp när det handlar om kärlek.

FOTO: TV4

Annons