LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Krönika: Farmen är riggat – det kan inte ha varit en slump att Per åkte ut

14 mar, 2024 
Ikväll tog Farmen-sagan slut för Per, som kämpat i motvind under hela sin vistelse.
Hänts Angelica Hedlund är skeptisk mot produktionen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Tim Mäklin avslöjar om deltagarna hade sex – kondomer försvannBrand logo
Farmen-Tim Mäklin avslöjar om deltagarna hade sex – kondomer försvann

Så kom den dagen vi inte ville skulle komma; dagen då Per Renström, 56, tvingas checka ut från Farmen. För många var han den mest värdiga vinnaren och när han förlorade mot Tim Mäklin, 31, i Tinget kunde jag knappt hålla tillbaka tårarna.

– Grattis, sa Per och gav Tim en kram.

Bara där vinner han folkets hjärtan. Hur stort är det inte att kunna vara genuint glad för någon annans skull, när man är en dag från final i Farmen?

FARMEN 2024
FOTO: TV4

Men, var det här verkligen rättvist? Helt ärligt känns det som att Per tvingats kämpa i motvind sedan dag ett.

– Man kämpar inte bara mot farmarna utan man kämpar mot större krafter också. Det är så jävla många grejer som jag haft emot mig, så det är liksom... tufft, säger Per till Hänt.

Annons

Och jag kan inte annat än att hålla med honom. Han är den som varit i Tinget flest gånger i Farmens historia, nyckelperson i alla uppdrag och han skulle ha blivit storbonde två gånger.

Första gången skulle det helt plötsligt inte vara någon storbonde den veckan? Och nu under finalveckan blir han hastigt och lustigt fråntagen sitt storbondeskap. Som pricken över i:et blir han andrekämpe och får inte välja gren.

Vad har produktionen egentligen emot Per?!

Vad har produktionen egentligen emot Per?!

Att det dessutom blir grödor i kvällens kamp är inte heller något jag ser som en tillfällighet. Speciellt eftersom Per varit tydlig med produktionen på den fronten.

– Jag har ju sagt hela tiden till produktionen att grödor är det värsta jag vet. Men jag vet inte, jag vill inte vara så konspiratorisk egentligen.

Men oavsett konspirationsteorier eller inte. Det kan inte ha varit en slump att Per åkte ut ikväll? Det känns som att produktionen hade helt enkelt ett annat öde för honom och det går inte att sticka under stol med.

Nu är det bara att hålla andan inför söndag så att inte fel person vinner...

Ovärdigt av TV4, men kanske var det nödvändigt med tanke på tittarsiffrorna och det stora engagemanget för årets Farmen? Nu är det bara att hålla andan inför söndag så att inte fel person vinner...

FOTO: TV4

Annons