LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Bonde-finalen är en redig soppa – Mimmi blev iskall och Sabina förtjänar allt i världen

14 dec, 2023 
Bonde
Vad är det egentligen som händer i Bonde söker fru? Slutvalen är nu gjorda och Hänt:s Gabriella Håkansson är inte nöjd över resultatet.
”Jag hoppas Linda Lindorff sätter bönderna på plats i säsongsavslutningen nästa vecka”.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här hettar det till i Bonde söker fru 2023 – första kyssenBrand logo
Här hettar det till i Bonde söker fru 2023 – första kyssen

Jahapp då har man lagt hela hösten på att slaviskt följa Bonde söker fru för absolut noll resultat? Här har man hoppats på kärlek för Mimmi, Jens och Michael men efter slutvalen ser det knappt ljust ut för någon av dem.

Michaels val var nog det som chockade mig mest, jag var stensäker på att det var Jenny som hade fångat hans hjärta men, men... bara Michael vet vad som är bäst för honom själv. Att varken Mariette eller Michael däremot känns speciellt sugna på att flytta till varandras gårdar ger mig ingen toppenkänsla för deras framtid.

Men Michael är trots allt den som fullföljt vad programmet går ut på bäst. För om det var någon som gjorde mig både besviken och arg så var det Mimmi. Lyckan var total när Mimmi valde goa Jimmy i slutvalet. Och i hela 24 timmar fick jag som tittare njuta av att wow här blir det kärlek.

Annons

Poff så var den kärleksresan över innan den ens börjat.

Poff så var den kärleksresan över innan den ens börjat. Man känner att något ligger i luften under dejten på västkusten men när Jimmy tillslut tar bladet från munnen tappade jag faktiskt hakan.

”Det var helt fantastiskt och från min sida kände jag bara att det här är helt rätt och jag tyckte att jag kände samma från hennes sida också. När jag körde hem från Öland så klockade jag lite för att se hur långt jag hade till olika skolor, tog tiden och mätte lite. Det var en helt fantastisk känsla när jag körde hem och tänkte nu ska jag snart tillbaka igen. Sen går det bara två dagar till och då var det helt finito från hennes sida, det tycker jag är sjukt märkligt. ”

När han sedan väl får bekräftelsen av att Mimmi nu vill lägga sin tid på honom då bara rivs allt ifrån honom. Killen fick ju inte ens chansen?

Märkligt är ordet. Som Jimmy säger tog det fyra dagar mellan slutvalet där det strålade om Mimmi, till att hon plötsligt var iskall. Mimmi förklarar för någon på telefon att hon valde att avsluta det för att hon kände att det inte kommer att funka mellan dem. Anledningen bakom dessa känslor verkar hon inte vilja dela med sig av och jag kan inget annat än att känna med Jimmy. Historieläraren som hela sommaren fått fightas mot de andra killarna för att få minsta uppmärksamhet. När han sedan väl får bekräftelsen av att Mimmi nu vill lägga sin tid på honom då bara rivs allt ifrån honom. Killen fick ju inte ens chansen?

Annons

Tillsist kommer vi till Jens och hur fan kunde han få tv-tid i det här torsdagsavsnittet. Det kan ju inte funnits en kotte som tyckte det var lönt att sitta och kolla på en resedejt mellan honom och hans bror? Det har minst sagt stormat på Jens gård och vad som hände mellan honom och Alexandra känns som en gåta vi tittare aldrig kommer förstå. Men om det är någon jag kommer komma ihåg från den här säsongen så är det Sabina. Hon vågade kasta sig ut i dejtingdjungeln och hon gav tamejfan allt även om hon inte fick en gnutta tillbaka. Jens borde backa bandet, bjuda med Sabina på slutresan och öppna ögonen för den kvinna han hade framför sig.

Jag hoppas Linda Lindorff sätter bönderna på plats i säsongsavslutningen nästa vecka. Både Mimmi och Jens behöver en knäpp på näsan efter hur de behandlat sina brevskrivare.

FOTO: Hant.se/TV4

Annons