Kourtney Kardashians semester i Finland – med exet Scott Disick

Kourtney Kardashian åkte på en annorlunda födelsedagsresa till Finland med exet Scott Disick och hans nya kärlek Sofia Richie.
Kourtney Kardashian fyller 40 om några dagar men har redan smygstartat födelsedagsfirandet med en familjeresa till Finland – tillsammans med exet Scott Disick och hans nya kärlek Sofia Richie.
Annons

Realitystjärnan Kourtney Kardashian, 39, känd från tv-serien Familjen Kardashian, och Scott Disick, 35, var ett par i över nio år och tillsammans har de barnen Mason, 9, Penelope, 6, och Reign, 4.

Det forna paret hade ett av-och-på-förhållande som tog slut för gott för ett par år sedan, bland annat till följd av familjen Kardashians ökända familjesemester på Costa Rica där de bland annat hittade en tjej i Scotts badrum som han vid ett obevakat ögonblick raggat upp.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Strax efter att förhållandet tog slut började Scott dejta Sofia Richie, 20.

Annons

Annons

I början av året skrev sajten Hollywood Life att Scott och Sofia tagit nästa steg i sin relation genom att flytta ihop, men flytten ska ha ägt rum i hemlighet redan i somras förra året. Enligt källor till sajten var Kourtney medveten om att paret skulle flytta ihop innan de faktiskt gjorde det, men ska ändå ha varit aningen obekväm med det.

– Scott kunde se att Kourtney var lite avundsjuk i början, men mer orolig över det faktum att deras barn skulle sova där medan Sofia bodde där också. Hon ville försäkra sig om att de var i goda händer, säger källan till Hollywood Life i januari.

Efter att ha bott ihop i några månader tyckte Scott det var bäst att alla tre kunde träffas över en middag – han ville verkligen att Kourtney skulle känna sig bekväm med att barnen bodde med honom och Sofia.

Annons

Och middagen måste gått bra, för i december förvånade de många när alla tre semestrade tillsammans i Mexiko.

Tidigt födelsedagsfirande

Nu rapporterar Us Weekly att det blivit dags för ännu en familjeresa för den moderna familjen.

Kourtney Kardashian fyller 40 den 18 april och redan har dragit igång med sitt födelsedagsfirande med Scott, Sofia och barnen.

I söndags lade Kourtney upp en bild på sig själv när hon hänger på ett lyxigt  hotel – i Rovaniemi, Finland. Det visar sig att familjen befinner sig på ett snöigt retreat, på hotellet Arctic TreeHouse Hotel – aningen annorlunda från vardagslivet i Los Angeles.

Annons

Även Sofia har gjort inlägg från semestern i Finland på Instagram. Inlägget visar en bild på henne själv i snön framför en timmerstuga. Enligt Us Weekly har 20-åringen också lagt upp Instagram Stories där hon åker snöskoter.

Bara några dagar innan födelsedagssemestern avslöjade en källa att Kourtney, Scott och Sofia träffas hela tiden och att allt är bra mellan dem.

I mars ska Kourtney ha öppnat upp sig om sin relation med sitt ex och hans nya kärlek, när hon gästade en tv-show. Hon ska då ha sagt att de ofta reser tillsammans och tycker att det här är en bra sak att visa andra människor hur familjer kan leva med varandra.

FOTO: TT/PG/BAUERGRIFFIN.COM/MEGA

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…