Kim Kardashians tuffa livsförändring efter barnen: ”Stressigt”

Kim Kardashian tillsammans med barnen
Hon och Kanye West har fått tre barn i snabb takt och väntar sitt fjärde. Nu berättar Kim Kardashian hur det känns att bli fyrbarnsmamma.
Annons

Igår var Kim Kardashian, 38, med i The Tonight Show with Jimmy Fallon, och i samband med hennes framträdande där berättade hon om sina känslor inför att en surrogatmamma nu väntar hennes och maken Kanye Wests, 41, fjärde barn, en liten pojke som snart kommer till världen.

Annons

– Det känns lite stressigt. Mitt hus är redan helt fullt, men jag har hört att fyrbarnsföräldrar är de mest upplysta och lugna av alla föräldrar, sa Keeping Up with the Kardashians-stjärnan.

Hon berättade också om den process det inneburit att i relativt snabb takt få fler och fler barn. I nuläget har hon och Kanye dottern North, 5, sonen Saint, 3, och dottern Chicago, 1.

Annons

– Det var en enorm förändring från barn ett till barn två. Det var en svårare omställning än från barn två till barn tre, sa Kim.

Trots att hemmalivet kommer bli ännu stressigare nu när hon blir fyrbarnsmamma tror Kim att en del saker ändå blir enklare än de tidigare varit bara på grund av att de äldsta två barnen äntligen har slutat bråka så mycket med varandra som de tidigare gjorde.

Det var i mitten av januari som Kim slutligen avslöjade att hon och Kanye väntar sitt fjärde barn genom att till programledaren Andy Cohen, 50, säga:

Annons

– Det är en pojke, jag tror att det har kommit ut redan.

Och nog hade det snackats om att ytterligare ett barn var på väg i ett par veckor redan innan det blev officiellt. Orsaken till detta berättade hon också för Andy:

– Jag blev full på vår julfest och sa det till folk och jag kan inte komma ihåg vem jag berättade det för.

Anledningen till att Kim och Kanye, nu precis som förra gången med Chicago, använder sig av en surrogat mamma, är att Kim vid sina första två graviditeter fick stora komplikationer. Samtidigt som det inte har varit säkert för henne att föda ännu en gång har framför allt Kanye varit väldigt mån om att skaffa sig en stor familj med just fyra barn.

Annons

Familjen komplett med barn nummer fyra

Även Kim känner att familjen kommer att bli komplett med barn nummer fyra och hon säger skämtsamt till Jim Fallon, 44:

– Just nu har ju jag två döttrar och Kanye bara en son. Så han är ute och lever livet, medan jag… du vet.

En källa i familjens närhet berättar för övrigt för People att Kim tycker att hon har låtit Kanye få sin vilja igenom i och med att de nu får ett fjärde barn:

– Hon kommer inte att vilja ha några fler barn efter detta.

FOTO: TT/Clint Brewer

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…