Kendall Jenner rådissar Sofia Richie på Instagram: ”Bitchig”

Kendall Jenner rådissar Sofia Richie på Instagram: ”Bitchig”
Kendall Jenner har chockat fansen och tagit sitt missnöje kring Scott Disicks och Sofia Richies relation till Instagram med en minst sagt hård kommentar.
Annons

Som vanligt blåser det storm hos familjen Kardashian och den här gången är det Kendall Jenner, 22, som chockar fansen och startar den. Hon har tagit dramat till sociala medier och hennes sikte är inställt på före detta svågern Scott Disick, 34, och hon har inga hämningar.

Annons

Att Scott dejtar 19-åriga Sofia Richie är ingenting som faller Kendall helt i smaken. Nyligen kommenterade hon på en bild av Scott tillsammans med Sofia och sonen Reign, 3, och alla tappade hakan.

”Awww Scott och hans barn”, har hon skrivit på bilden.

Its good to see them together? #scottdisick #sofiarichie #reigndisick

A post shared by Scott Disick (@scottthelord) on

Enligt uppgifter till sajten Hollywood Life har Sofia blivit ordentligt upprörd av supermodellens kommentar.

Annons

– Sofia blev riktigt sårad av Kendalls bitchiga kommentar. De brukade vara nära vänner och det gör allt mycket värre, säger en källa till sajten.

Sofia tycker dessutom att det är helt fel av Kendall att klaga på Scott när hennes syster Kourtney Kardashian, 38, och mamma Kris Jenner, 62, också dejtar yngre.

– Sofia tycker att Kendall gick över gränsen. Hon är verkligen kär i Scott och tror att hon funnit sin själsfrände, avslutar hon.

Foto: Stella Pictures

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…