Jennifer Aniston jublar efter Angelina Jolies bakslag

Jennifer Aniston glad över Angelina Jolies olycka
Jennifer Aniston jublar efter Angelina Jolies nya bakslag efter skilsmässan från Brad Pitt.
Annons

Angelina Jolie, 43, har onekligen haft det tufft sedan hon och maken Brad Pitt, 54, gick skilda vägar under dramatiska förhållanden.

Senaste bakslaget kom i början av sommaren då en domstol beslutade att Angelina Jolie måste dela vårdnaden om de sex barnen med Pitt. Vårdnadstvisten har varit så infekterad det bara går, och Jolies krig om att få ha barnen på heltid är långt ifrån över.

Annons

Så sent som förra veckan hävdade Jolie i ett nytt dokument till domstolen att Pitt ”inte betalat betydelsefullt underhåll till barnen”. Men kort därpå visade exmakens advokater upp en inlaga där de påstår att Brad Pitt sedan uppbrottet totalt betalat 83 miljoner kronor för barnen.

En person som uppges inte ha några som helst sympatier för Angelina Jolie är skådespelerskan Jennifer Aniston, 49. Hon var gift med Brad Pitt, men de gick skilda vägar 2005. Redan innan uppbrottet gick rykten om att han fallit handlöst för motspelerskan Angelina Jolie, och kort efter skilsmässan offentliggjorde de sin kärlek.

– Jen är på en mycket positiv plats just nu. Hon är lugn och exalterad över att se Angelina på botten, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

Att Jennifer Aniston aldrig haft ett gott öga till Angelina Jolie är ingen hemlighet, framför allt inte efter sin egen skilsmässa från Brad Pitt.

– Hon tvivlade aldrig på att Angelina skulle förstöra det, inte ens när hon var som mest kär och förmodligen älskade med Brad, säger uppgiftslämnaren och fortsätter:

– Det här är en kvinna Jen ser som ren ondska, så hon är lycklig att se hur miserabel hon är och att hon får tillbaka.

Jennifer Aniston var tidigare gift med Justin Theroux, men de två gick skilda vägar i början av året. En person som hjälpt henne mycket genom den tuffa tiden är just exet Brad Pitt. Enligt flera anonyma källor ska hans familj nu vädja om att han ska återförenas med Jennifer Aniston.

Det återstår att se hur det blir med den saken…

FOTO: Ibl

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…