TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Alexander Kronlunds ursäkt till Idol-Ki – TV4:s hemliga samtal

17 okt, 2018 
AvAgnethe Alm
Alexander Kronlunds ursäkt till Idol-Ki
Alexander Kronlund riktade stor kritik mot Idol-deltagaren Ki Soe efter tre fredagsfinaler. Nu berättar Ki Soe om hur han upplevde kritiken.
Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det kan ju lätt spårar ur nu i ”realityshow-tider”, att man hellre vill ha en falsksjungande Samir Badran än en duktig ”Södra Latin-utbildad-sångare”, skrattar Alexander Kronlund. 

Kritiken tar dock inte slut där, istället vidareutvecklar Idols jurymedlem sitt resonemang om årets finalister. Och avslutar med att totalsåga deltagaren Ki Soe.

– Det finns de som har fallit bort som var svinbra sångare, som inte pallar trycket rätt tidigt och sen finns det några knasbollar som är kvar som säkert kommer att finnas kvar jättelänge, som en liten kille som heter Ki till exempel som är lite väck och lite förvirrad, säger han.

Nu svarar Ki på kritiken. Till Hänt berättar han hur han upplevde Alexanders hårda ord.

– Jag försökte bara se det positiva. Jag tror inte han menade något illa, jag tror verkligen inte det. Det har ju inte gått så bra för mig de senaste tre veckorna och det kanske är rätt att jag inte förtjänar att vara här. Jag vet att jag har så mycket mer att visa, men jag har inte lyckats få fram det på de momenten jag haft. Men jag tror inte han menade något illa. Jag tog inte illa upp i alla fall. Jag försökte bara tänka att det bästa jag kan göra kan göra åt situationen är att bita ihop och göra det bättre till nästa moment, säger Ki Soe till Hänt.

Annons

Kronlunds ursäkt till Ki

Efter uttalandet i radio har Alexander Kronlund och Ki talats vid, berättar Ki.

– Han ringde upp och bad om ursäkt. Jag förstod ju att han inte menade något illa och jag tog inte illa upp från första början. Det han sa kanske lät dåligt, men han sa att han inte menade det på det sättet och jag förstår honom. Jag tror verkligen inte han menade något illa, säger han och fortsätter:

– Jag har inte lyckats bevisa, speciellt min sång, för jag har valt fel låtar. Jag vet det. Men jag försöker utmana mig själv och jag tycker att jag gör det helt okej, inte så jättedåligt som de säger men självklart ska man försöka ta kritiken. Jag försöker utmana mig själv och ibland kanske det är att ta vatten över huvudet. Men jag utmanar mig själv för varje gång och jag är stolt över mig själv att jag har gjort det här. Jag gör så gott jag kan och jag tycker alla är underbara, juryn också. De är jury, det är det de ska göra – döma vår insats så vi kan bli bättre artister.

Annons

Malin Knave, exekutiv producent för Idol 2018, berättar att TV4 hörde av sig till Alexander Kronlund när de fick reda på vad han hade sagt.

“Våra jurydeltagare är rutinerade och är anlitade för att de ska tycka till om idolernas framträdanden. Jag har haft kontakt med Alexander som har pratat med Ki om uttalandet i radioprogrammet”, skriver Malin Knave i ett sms till Hänt.

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Ibl

Annons