Idol-deltagarna Kadiatou och William Strid bekräftar romansen

Kadiatou Holm och William Strid har en romans Idol 2018
Det började som vänskap men blommade ut i en romans. För Hänt bekräftar nu Kadiatou Holm Keita och William Strid känslorna de har för varandra.
Annons

Kadiatou Holm Keita, 17, och William Strid, 21, påbörjade Idol-resan som vänner. Efter kvalveckan tog sig båda vidare till fredagsfinalerna och fram tills för en vecka sedan var de båda två kvar i tävlingen. När det stod klart att William Strid behövde lämna i fredags blev det känslosamt bland alla idolerna, men kanske lite extra för Kadiatou Holm Keita som brast ut i tårar på scenen.

– Förra fredagen var så himla jobbig för mig. Jag var jättestressad hela den dagen. Det är så himla mycket känslor på fredagar och så mycket fram och tillbaka hela tiden, så hela min stressdag grät jag ut, säger Kadiatou till Hänt.

Kadiatou förklarar att det var en allmänt jobbig stämning under kvällen och att hon inte var på topp. Men det var inte bara det som fick henne att bli ledsen. Beskedet om att William Strid behövde lämna kändes tungt. Relationen mellan Kadiatou och William har nämligen gått från vänskaplig till något mer den senaste tiden. För Hänt bekräftar de båda att de har en romans.

Har ni en romans?

– Ja, säger William Strid till Hänt.

Annons
Annons

Från vänskap till romans

William Strid berättar att han och Kadiatou har träffats i ungefär en månad. När Idol-resan började var de bara vänner, men under tidens gång har deras relation utvecklats till något mer.

Klickade det direkt?

– Ja, men typ, säger Kadiatou till Hänt.

Under den månad som Idol-deltagarna har setts har de medvetet hållit romansen hemlig. William förklarar att man inte vill säga för mycket mitt i tävlingen. Men nu när han har åkt ut ur tävlingen vågar de vara öppna med att de ses.

När William åkte ut reste han tillbaka hem till familjen i Söderhamn, men på fredag är han tillbaka i Stockholm för att heja på sina vänner i semifinalen. Men allra mest hejar han på Kadiatou.

– Alla är duktiga, men lite extra kanske jag hejar på henne, säger han till Hänt.

Vad som händer efter Idol är inte något Kadiatou och William pratat om särskilt mycket. Vad som är säkert är att William kommer flytta till Stockholm, men det var bestämt redan innan Idol-resan började. Men det betyder ju i alla fall att det blir lättare att ses, eftersom Kadiatou sedan tidigare bor i Stockholm.

Varför föll ni för varandra?

– Han är en underbar människa och finns mycket mer, säger Kadiatou Holm Keita.

– Leende, skratt, personligheten, utseende som klår allt, säger William Strid.

Så kul med kärlek tycker vi på Hänt! Stort grattis, önskar vi.

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…