Honey Boo Boos pappa anklagas för barnmisshandel

Honey Boo Boos pappa anklagas för barnmisshandel
Mama June har skilt sig från maken Sugar Bear och menar att han har misshandlat deras barn, däribland Honey Boo Boo. Nu slår han tillbaka mot anklagelserna.
Annons

Världen har häpnat den senaste tiden över tv-mamman June ”Mama June” Shannons, 37, extrema viktnedgång. Alanna ”Honey Boo Boo” Thompsons, 11, mamma har gått ned 140 kilo och dokumenterat viktresan i tv-serien ”Mama June: From ot to hot”. Men det är inte bara hennes dramatiska utseendeförändring som väckt uppmärksamhet.

Annons

Mama June har också anklagat sin ex-man Mike ”Sugar Bear” Thompson, 45, för att ha misshandlat deras gemensamma barn. Bland annat har hon sagt att han gett barnen ”psykiska och fysiska ärr” under flera års tid. Däribland ska han ha gett dottern Lauryn ”Pumpkin” Shannon, 17, ”ett blått öga” och inte brytt sig om Honey Boo Boo på ”en lång, lång tid”.

Annons

– Nej, jag har aldrig misshandlat mina barn. Jag älskar mina ungar!, säger han till amerikanska nöjessajten Radar online och slår ifrån sig ex-fruns anklagelser.

Mama June har tidigare också berättat att en anledningen bakom hennes viktras och alla operationer, är att hon vill hämnas på ex-maken. Efter deras skilsmässa träffade nämligen Sugar Bear kärleken igen och har friat till henne. När bröllopsinbjudan kom i brevlådan bestämde sig Mama June för att visa honom hur het hon kan bli.

– Det är inte så att jag vill ha tillbaka honom, men jag vill att han ska se hur het jag kan vara. Och även att visa honom att jag inte tänker gräva ned mig på grund av honom, har hon sagt i tv-showen.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…